TTwitter pentru afacerea ta

Exista un numar de modalitati prin care Twitter poate sa fie un instrument benefic de marketing pentru afacerea ta. Twitter este o parte esentiala a mixului de marketing al unei companii din cauza naturii platfirmei in sine. Oamenii se folosesc de Twitter pentru a vorbi despre ceea ce fac in mod curent si cum anume se simt, asadar pentru o afacere este grozav de a tine pasul cu clientii in timp real. In mod esential, poti tine legatura cu ei in timpul procesului de cumparare a cumparatorului si le poti determina deciziile de vanzare.

Avantajele Twitter pentru afaceri

Fiecare afacere, mica sau mai mare, ar trebui sa aiba un profil de Twitter, chiar daca nu se intampla sa posteze pe Twitter in mod activ. Un motiv nu foarte evident este faptul ca profilele de Twitter se claseaza foarte bine in cautarea rezultatelor in Google si iti poate ajuta afacerea sa isi castige libera suplimentara.

A creste clasamentele de cautare nu este singurul motiv pentru  ca o afacere a foloseasca Twitter. Punand acest exemplu deoparte, fiecare afacere ar trebui sa ia foarte in serios ideea incorporarii retelei de socializare Twiiter in mixul de marketing, chiar daca nu are foarte multi followers sau daca publicul lor tinta este o nisa a pietei. De ce? Pentru ca este usor sa gasesti si sa comunici cu oameni care ar putea si sunt deja clientii tai.

Twitter Marketing

Inainte de a folosi Twitter, trebuie sa iti creezi un profil de Twitter pentru afacerea ta. Alege o ramura Twitter care sa iti reprezinte afacerea i completeaza toate informatiile de profil necesitate. Ar trebui sa te asiguri ca vei include linkuri catre pagina ta web intr-un loc vizibil pe profilul de Twitter, cum ar fi in sectiunea “Bio”. Acesta este un pas foarte important pentru acumularea de trafic. Ar trebui de asemenea sa incluzi si o poza de profil si o imagine de cover care sa sprijine brandul companiei.


admin Avatar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *