TTrucuri la care apeleaza femeile pentru a parea mai slabe

Pentru a parea mai slabe unele femei apeleaza la diferite trucuri. Multe din femei ar vrea sa tina o dieta pentru a slabi dar pana a pune in practica tot ce isi propun este cale lunga. Asa ca aleg anumite trucuri care nu necesita prea mult efort.

In primul rand poarte lenjerie intima modelatoare. Cu o lenjerie intima modelatoare poti obtine o talie mai ingusta, un abdomen mai plat, coapse mai mici si sani mai mari. De asemenea multe femei aleg sa se imbrace in negru pentru ca aceasta culoare le fac sa para mai slabe. Cel putin asa se spune.

Un alt truc la care apeleaza majoritatea femeilor este pantoful cu toc. Pantofii cu toc nu numai ca te inalta dar si iti fac picioare mai subtiri. Daca stai mai mult la servici este recomandat nu porti tocuri inalte gen cui ci pantofii platforma gen platforma care au tocul mai gros si mai rezistent.

Multe femei poarta sutiene cu extra push-up pentru ca sanii sa para mai mari si talia mai mica. De asemenea multe isi tin respiratia pentru a suge burta. Bineinteles asta nu o poti face prea mult. Multe femei stau drepte. O coloana mai dreapta in primul rand inseamna sanatate dar te face sa pari si mai slaba.

Unele femei aleg sa isi tapeze parul pentru a fi mai inalte. O coafura potrivita te poate ajuta putin. Si pantalonii cu talie inalta sunt recomandate femeilor care vor sa para mai slabe. Si multe dintre ele chiar apeleaza la acest truc. Sa nu mai spunem de bronzul artificial care te face sa pari mai slaba. Bineinteles nu este atat de sanatos. Dar frumusetea cere sacrificii.

De asemenea unele femei poarta ochelari de soare foarte mari deoarece acesti ochelari fac fata sa para mai mica. Si curele supradimensionate sunt indicate.


admin Avatar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *