TTrucuri de socializare

A face cunostinta prietenilor tai cu altii in cadrul unui eveniment, petreceri sau in cadrul unei conferinte mai formale este esential pentru crearea de legaturi sociale si relatii benefice pentru ambele parti. Intotdeauna va trebui sa iti faci temele inainte de a merge la un eveniment.

Asta este unul dintre cele mai folosite trucuri de socializare folosite vreodata. Daca vei cunoaste cu cine vei avea de-a face acolo unde vei merge si cam cu ce se ocupa persoanele respective, iti va veni mult mai usor sa socializezi odata ajuns acolo si nu vei sta de o parte, punand problema pe seama faptului ca nu cunosti lumea de acolo.

Daca vei merge la o petrecere, asigura-te ca te informezi mai intai de pe Facebook in legatura cu cine vine, tema petrecerii si daca stii deja pe careva dintre participanti. Asa iti va veni mult mai usor sa ai un punct de pornire al conversatiilor ce se vor desfasura odata ajuns.

Pentru majoritatea oamenilor a se pregati in prealabil pentru un eveniment poate parea o corvoada sau ca si cum s-ar stradui prea mult, mai ales daca aleg sa cunoasca viitorii participanti la eveniment facand cercetari despre acestia pe Facebook, insa cei care fac asemenea lucruri sunt cu siguranta cei mai putin potriviti la a-si crea conexiuni.

Petrece-ti cateva minute pentru studierea profilelor celorlalti participanti. Aveti aprecieri comune legate de pagini diferite?Acesta este un truc grozav pentru verificarea lucrurilor in comun.Este la fel de eficient pentru a cunoaste si oamenii de care sa te feresti odata ce vei intra in incapere.

Destul de des ti se poate intampla sa iti dai seama daca te potrivesti sau nu cu o persoana doar daca te vei uita peste pozele acestuia, peste postarile facute sau peste muzica si filmele pe care le-a vizionat si le apreciaza.


admin Avatar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *