TTrendul peretilor mobili in spatiile de birouri

Peretii mobili sunt o moda deja populara in afara tarii noastre, dar in ultima vreme au inceput sa fie destul de populari si la noi in tara in domeniul imobiliarelor. Acest trend prezinta mai multe beneficii si este foarte cunoscut pentru calitatile pe care le prezinta de fiecare data in cadrul mai multor tipuri de spatii de locuit sau de lucru.

Cand vine vorba despre sistemele inovative si accesibile de pereti mobili, destul de multe companii din Romania au devenit peste noapte adeptele acestei mode puternice in afara tarii. Fiecare locuinta moderna si orice tip de afacere isi doreste un spatiu functional de locuit sau de birouri care sa adaposteasca creativitatea si productivitatea de la locul de munca, dar si confortul si linistea unei familii.

Multe companii de inchidere de spatii cu geamuri si panouri glisante obtin succesul de pe piata domeniului pe care se claseaza tocmai datorita inovatiei si modernitatii oferite de aceste sisteme de pereti mobili si de usi culisante. Acest trend este si mai popular si foarte cerut in domeniul proiectarii si designului spatiilor de birouri.

De ce este necesar si popular acest trend in imobiliarele din Romania? Din urmatoarele motive:

  • Zonele de lucru colaborative care functioneaza intr-un spatiu deschis sunt perfect adaptabile la trendul sistemelor de pereti mobili. De la sediile de birouri in care opereaza mai multe persoane si pana la birourile singulare din cladirile cu spatii pentru lucru, companiile mari sau medii integreaza de asemenea acesti pereti mobili in cadrul planurilor referitoare la constructia si amenajarea spatiului de lucru pentru ca aceste tehnici ajuta la interactiunea mai buna dintre angajati si echipele de lucru, dar si dintre departamentele unei companii.
  • Birourile mari de o singura persoana incep sa-si piarda din autenticitate. In ziua de azi, pana si marii CEO si directori imbratiseaza deschis notiunea unui loc de munca impartit, in timp ce birourile sunt impartite in spatii de lucru pentru echipe si pentru laboratoarele companiei in cauza-configuratie mai simpla care merge mai bine cu peretii mobili.
  • Peretii mobili sunt mult mai potriviti si se integreaza mai bine in cadrul mobilei de birou si a spatiilor de lucru moderne din ziua de astazi. Ca si peretii locurilor de munca fabricati din gips-carton, si birourile traditionale din spatiile de munca incep sa paleasca in fata noilor trenduri si sa se invecheasca. O inovatie pe care am vazut-o a fi imprumutata de multe spatii de birouri din afara este reprezentata de acele birouri din picioare, care sunt efectiv mecanizate astfel incat sa se transforme din birouri din stat jos in birouri din picioare la care se poate lucra mai bine. Un angajat poate sa apese pe un buton atunci cand isi doreste sa mai lucreze si de sus, pentru ca acea suprafata sa se ridice la nivelul pieptului sau mai jos iar angajatul sa nu mai fie nevoit sa lucreze toata ziua din sezut.
  • Un alt avantaj al peretilor mobili si al geamurilor glisante este faptul ca prin intermediul acestora, in spatiul de munca, poate intra mai multa lumina naturala prin aceste ferestre extinse din exterior. Lumina naturala a soarelui poate ajuta mult mai mult la stimularea concentrarii si atentiei unui angajat decat lumina artificiala care poate da dureri de cap la un moment dat.

admin Avatar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *