Top 3 cele mai cunoscute rochii din toate timpurile

Top 3 cele mai cunoscute rochii din toate timpurile

Vestimentatia facuta ca la carte ar putea schimba modul in care lumea te percepe. Rochiile sunt facute pentru a ne defini personalitatea si au un impact asupra celor care ne privesc. Iata care sunt rochiile cele mai celebre care au schimbat modul in care vedem industria fashion in ziua de azi.

Rochii simbol

Rochia lui Marilyn Monroe- Nu cred ca exista cineva care sa nu fi auzit de celebra Marilyn Monroe. A fost o actrita americana foarte cunoscuta. Considerata a fi un simbol popular la acea vreme si nu numai, Monroe a fost faimoasa pentru rolul de “blonda proasta” pentru care a regretat mai tarziu in viata. Mai tarziu a fost apreciata pentru talentul sau, astfel ca aceasta a primit Best Actress Golden Globe. Pe langa rolul de blonda proasta, cea mai reprezentativa imagine care o caracterizeaza pe Monroe este cea in care actrita este imbracata intr-o rochie alba, inchisa dupa gat si cu fusta ridicata in sus.

Little Black Dress a actritei Audrey Hepburn- o alta rochie la fel de cunoscuta este cea imbracata de Audrey Hepburn in Breakfast at Tiffany’s. La data de 5 octombrie 1951, lumea a lesinat atunci cand a vazut-o pe actrita dandu-se jos dintr-un taxi, imbracata intr-o rochie neagra marca Givency. Rochia celebrei actrite a devenit un simbol pentru toate femeile din lume, fiind considerata una din cele mai frumoase modele din lume.

Rochia de carne a lui Lady Gaga- Cine nu a auzit de Lady Gaga si de nebuniile sale? Numele sau adevarat este Stefani Joanne Angelina Germanotta si este o cantareata, scriitoare de muzica ce traieste in America. Pe langa muzica sa excelenta, Gaga este cunoscuta pentru ca socheaza lumea tot timpul prin aparitiile sale ciudate, insa cea mai cunoscuta este cea cand a aparut intr-o rochie de carne la MTV Video Music Awards in 2010.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *