TTipuri de haine cu aspect ieftin

Cu siguranta ca exista o serie de piese vestimentare care din cauza felului in care au fost fabricate, cusute si gandite, dar mai ales datorita materialelor ietine din care au fost facute, arata relativ ieftin si urat pe noi. De aceea, pentru a evita aparitia in public cu o asemenea tinuta, ar trebui sa luam in calcul evitarea unora dintre urmatoerele tipuri de materiale si ornamente vestimentare.

Dantela

Odata ce ai tinut in mana o piesa vestimentara din dantela de calitate si handmade-acel tip de material din care sunt facute rochiile de mireasa si rochiile couture-iti dai seama ca tipul de alt material ce aduce cu dantela si care in aparenta este ieftin, nici nu se compara.

Binenteles, cateodata dantela ieftina te poate surprinde, insa daca al tau scop este sa arati ca si cum ai fi dat mai mult decat ai dat de fapt pe acea piesa de imbracaminte din dantela, este mai bine sa lasi deoparte acea rochie ieftina pe care ai vazut-o intr-un magazin.

In schimb, mergi pe mana unei plase mai fine. Nu este atat de feminina ca dantela, insa este destul de feminina totusi si se si vede oarecum prin ea, si arata oarecum la fel fie ca o cumperi de la H&M sau de pe Fifth Avenue.

Acestea find spuse, daca chiar nu poti trai fara dantela in viata ta, incearca sa te axezi pe acele piese de imbracaminte care utilizeaza dantela doar pentru un mic accent, in loc de a crea cu totul tinuta. Si mai degraba te-ai uita dupa o dantela delicata, facuta bine, in loc de a fi amagita de o bluza sau o rochie fabricata in totalitate din acelasi material.

Printurile mici si complicate sau florale

Cu cat mai mic si mai complicat este un print, cu atat mai multe oportunitati exista ca ceva sa nu mearga asa cum ar trebui sa mearga. In schimb, atunci cand faci cumparaturi mai ieftine, axeaza-te pe printurile grafice, simple, ca dungile, bulinele si carourile in culori contrastante cum ar fi albul si negrul.


admin Avatar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *