TTipuri de cizme pentru tipuri de corp

Cizmele sunt niste accesorii care pot intregi o tinuta, ii pot oferi originalitate, dar mai ales pot conferi comoditate purtatoarei. Ceea ce nu stie totusi toata lumea este faptul ca nu toate felurile de cizme zxe potrivesc pentru toata lumea, pentru toate tipurile de corp(referitor la barbati).

Tipul de cizma perfect pentru pulpele groase este constituit din cizmele nu foarte lungi, mai largute, dar care sa acopere gamba, si sa nu scurteze si mai tare piciorul. In ceea ce priveste culoarea, acest aspect nu prea conteaza atata timp cat nu iti achizitionezi si porti o pereche de cizme albe  sau din dantela expirata, cum adeseori se poate vedea cu lejeritate pe orice strada si la orice fel de tinuta.

Tipul de cizma pentru niste coapse mai groase trebuie sa vina pana in genunchi, sa fie in nuante mai inchise si sa fie drepte, fara vreun accesoriu inutil si in plus atasat de acestea. Purtate la o rochita dreapta intr-o culoare frumoasa, un asemenea tip de cizme este cel mai potrivit pentru doamnele si domnisoarele care sunt mai binefacute in partea superioara a picioarelor.

Picioarele subtiri sunt cele mai potrivite si cele mai fericite, atunci cand vine vorba despre purtarea cizmelor. Acestui tip de picioare subtiri, care vin la pachet cu un trup tras ca prin inel, i se potriveste cam orice fel de cizme, de la cele lungi si care iau forma corpului si pana la cele scurte pana la glezne, ce fac minuni pentru forma corpului tau fara cusur.

Pentru cele cu picioare mai scurte, o pereche de cizme mai putin lungi, pana in genunchi sau eventual chiar pana in dreptul genunchilor, si cu tocuri, sunt cele mai potrivite. Purtate cu o bluza fina din matase si cu o fustita cu talie inalta, acest tip de cizme din piele intoarsa sunt cele mai adecvate pentru cele mai mignone.


admin Avatar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *