Stilistul tău n-are cum să te primească astăzi? Găsește rapid altul pe Stailer!

stailer

Cu siguranță oamenii adoră să experimenteze, doar că, uneori, nu prea vor să iasă din zona de confort. La capitolul de saloane de înfrumusețare au câteva opțiuni în oraș la care merg regulat, fiindcă acolo s-au obișnuit cu stiliștii și le convin prețurile și calitatea serviciilor. Dar, ce te faci când saloanele pe care le frecventezi nu te pot primi într-un scurt timp? Apelezi la Stailer desigur! Iată de ce.

Programare chiar și astăzi

Uneori se anunță evenimente neașteptate, iar tu nu ai avut cum să te pregătești din timp și să suni la saloane să-ți faci programările necesare. În acest caz Stailer este salvarea ta. Fiind considerat un Google al saloanelor de hair & beauty, această platformă îți optimizează căutările și îți maximizează șansele de a găsi un loc liber la un salon chiar și în următoarele ore. 

Ceva de necrezut în trecut, fiindcă de regulă trebuie să suni cu cel puțin câteva zile înainte ca să știi că ai locul asigurat atunci când ai nevoie. Un mare avantaj al acestei platforme este gratuitatea 100% și poate fi folosită de oricine. Vezi aici alte detalii.

Cum funcționează platforma Stailer?

Intri pe stailer.ro și selectezi câteva filtre de căutare. Sunt disponibile 20 de orașe dintre care să alegi și o varietate de servicii din acest domeniu. Mai selectezi și genul tău, data și ora, iar în câteva secunde primești lista cu disponibilități. De acolo alegerea este a ta, dar fii convins că nu vei fi dezamăgit.

Sunt înscrise saloane unde experiența stiliștilor își spune cuvântul. Te poți convinge de asta din pozele cu alte lucrări efectuate sau din recenziile altor clienți ce au trecut pe acolo. Pe lângă aceste informații, la fiecare salon în parte poți vedea prețurile percepute, cât durează un serviciu, unde este locația salonului și cum arată acesta. N-a fost nicicând mai ușor să găsești saloane de pensat in Galati sau alt oraș ori ce serviciu ai tu nevoie.

Trebuie să instalez ceva?

Poți folosi platforma Stailer din browser fără să instalezi ceva și fără să-ți faci cont. Totuși, un cont Stailer, ce este de asemenea gratuit, îți oferă câteva beneficii extra. Acesta se transformă într-o agendă virtuală unde tu îți gestionezi mai ușor programările. Poți să setezi remindere și vizualizezi mai ușor saloanele la care ai fost. Totodată scapi și de reintroducerea datelor tale personale, ce sunt necesare de fiecare dată când îți faci o programare fără cont. Însă, dacă vrei să ai și mai la îndemână agenda ta poți instala aplicația Stailer de pe App Store, App Gallery sau Magazin Play. Îți faci un cont în mai puțin de 1 minut sau te conectezi cu Facebook-ul.

Alte avantaje când utilizezi Stailer

Nu mai depinzi vreodată de agende și nici de orarele saloanelor. Totul se rezolvă online. Te poți programa sau anula o programare chiar și în miez de noapte. În plus, scapi de telefoane inutile și de scuze către stilist când nu mai poți ajunge. Descoperă mai multe accesând pagina oficială stailer.ro sau poți trimite un email la support@stailer.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *