Staruri ucise de supradoza

Staruri ucise de supradoza

Dependenta de substante interzise nu este un lucru nou la Hollywood. Din pacate, foarte multe staruri ajung victime ale consumului excesiv de alcool si droguri, si asta din cauza unor motive destul de ciudate. Unii sunt de parere ca nu reusesc sa faca fata asteptarilor de la public, care se asteapta ca celebritatile sa fie “perfecte”. Alte celebritati simt presiunea de a incerca alcool sau droguri din cauza ca si cei din mediul lor fac acelasi lucru. Exista unele vedete care sufera de depresie sau de alte tulburari psihice, asa ca nu e de mirare ca ajung sa fie victime ale dependentei de droguri sau alcool.

Au existat celebritati uimitoare si extrem de talentate, dar care s-au lasat “pacalite” de iluzia drogurilor, asa ca au ajuns sa moara din cauza supradozelor. Cu fiecare celebritate care moare din astfel de motive, exista speranta ca alte staruri sa nu le urmeze calea: iata care sunt cele mai cunoscute celebritati care au murit in mod neasteptat, din cauza abuzului de droguri.

Staruri care au murit din cauza unei supradoze

Sid Vicious este o legenda a muzii rock, chiar daca a murit in anii 1970. Acesta era basistul  formatiei Sex Pistols si a murit intr-o noapte de petrecere. Acesta a murit in timpul somnului din cauza unei supradoze de heroina. Cea mai trista parte este ca insasi mama sa a fost cea care i-a furnizat drogurile, fiind o dovada clara ca drogurile au capacitatea de a distruge o familie intreaga.

Kurt Cobain a fost gasit in garajul casei sale din Washington, atunci cand un electrician a ajuns in casa sa pentru a instala un sistem de securitate. Cobain a lasat un bilet de sinucidere, impuscandu-se. Cu toate acestea, in sistemul sau s-a gasit Diazepam si heroina, indicand faptul ca acesta a decis sa isi ia viata din cauza influentei drogurilor asupra creierului sau.

Heath Ledger a fost gasit inconstient in patul sau, in 2008. Era in timpul filmarilor “Batman” in acel an si juca rolul Joker-ului. Unii sustin ca Ledger era prea implicat in acest rol, iar din aceasta cauza a inceput sa consume droguri. Atunci cand ingrijitoarea l-a gasit, a sunat prietenul actorului pentru ajutor, dupa care a apelat 911. Specialistii sustin ca in organismul acestuia s-au gasit 6 substante diferite, care au condus la moartea sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *