SStaruri pop excentrice

Cu siguranta a starurile pop si rock, insa celebritatile in general, sunt atat de populare si de iesite din tipare tocmai datorita stilului lor exceptional si datorita comportamentului putin mai bizar. Si vedetele ce urmeaza fac parte din aceasta serie de celebritati excentrice.

Julian Cope

Imi poti da exemple de staruri pop care sa sustina ca sunt specialiste in pietrele stravechi? In zilele lui, Julian Cope era pasionat de niste antichitati ciudate, insa acum nu mai da nici un semn de batranete si de slabiciune. In timp ce isi castiga o anumita reputatie pentru omportamentul sau ciudat de pe scena, acesta a reusit sa inregistreze o multime de cantece grozave.

Elton John

Acest star este o alta vedeta excentrica, care este foarte cunoscuta pentru stilul sau de viata ciudat si bizarchiar de inainte ca alte staruri pop sa se fi nascut pana atunci. In zilele noastre, stilul sau s-a mai domolit, insa poate sa mai gazduiasca in continuare petreceri nebunesti.

Frank Zappa

Aceasta vedeta este iarasi una dintre cele mai excentrice celebritati din lume. Oamenii ar putea sai multumeasca pentru a a inceput trendul de a da nume ciudate copiilor de celebritati, numindu-si proprii copii Moon Unit si Dweezil. Daca nu stii cine este Frank Zappa, asculta-i muzica si vei intelege tot ceea ce vrea sa spuna acesta.

Prince

Cele mai multe celebritati si staruri pop isi schimba numele, insa numai Prince si-a schimbat numele intr-un simbol, probabil ca semn de protest  in ideea ca a fost controlat de catre compania sa de inregistrari. Acest faimos star pop de marime mica a fost foarte cunoscut pentru caracterul sau ciudat si pentru outfiturile sale incredibile.

Gucci Mane

Sunt sigura ca multi dintre voi vetifi de acord cu faptul ca Gucci Mne este unul dintre cele mai excentrice celebritati. Uita-te doar la o poza de-a lui, are un tatuaj cu o inghetata cu trei cupe pe fata cimpletat de cuvantul “Brrr”. Nu pot spune ca acesta este un atatuaj urat, ci doar ca este suficient de ciudat. Si nu cred ca cineva dintre voi ar vrea sa-si faca un asemenea tatuaj, decat daca iubeste atat de tare inghetata.


admin Avatar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *