Staruri in lumea tenisului feminin

Staruri in lumea tenisului feminin

In istoria tenisului feminin, sunt atat de multe jucatoare care au topit si au bucurt milioane de inimi din toata lumea, dar mai exista si legende actuale, cum ar fi si jucatoarea noastra romanca draga, Simona Halep sau steaua in devenire Andreea Mitu. Binenteles, toate aceste femei pasionate de tenis si-au lasat amprenta asupra mintilor fanilor tenisului, dar de asemenea si asupra lumii tenisului mondial in general.

Tenisul la feminin

Steffi Graf, de exemplu, a detinut locul numarul 1 in tenisul feminin WTA pentru un total record de 377 de saptamani la rand si este singura jucatoare de tenis profesionist care a castigat fiecare titlu de Grand Slam de patru ori la rand. Asa o persoana si o personalitate mai rar, insa este o adevarata campioana pentru multa lume, acum ca s-a retras de ceva timp din lumea acestui sport atat de iubit.

Tenisul jucat de femei a fost mereu despre o rivalitate intre puterea loviturilor mingii de tenis si delicatetea corpurilor sportivelor din toata lumea. In istoria tenisului mondial, au fost si sunt atat de multe figuri feminine care s-au facut remarcate  si care au excelat in fiecare departament al jocului, lasand audienta in extaz.

Jucatoare exceptionale

Fie ca este vorba despre faimosul forehand al lui Steffi Graf sau superba abilitate de a relua mingea din zbor a agilei si a vesnic tinerei Martina Navratilova, toate aceste femei-jucatoare de tenis cu toatele- au castigat inimile fanilor tenisului din toata lumea. Cateva dintre acestea chiar merita a fi mentionate printre jucatoarele de top ale lumii tenisului mondial.

Maria Ester Audion Bueno a castigat campionatul de simplu la femei la varsta de 14 ani. Dupa aceasta performanta, nu s-a mai uitat inapoi si nici nu a mai dat inapoi de la performantele sale nemaipomenite. Aceasta a inceput sa joace tenis la o varsta destul de frageda si fara nici o pregatire formala in domeniu, a castigat primul ei turneu la varsta de 12 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *