SStailer te provoacă să te aliniezi modernismului – iată cum și de ce

Dacă și tu ești genul care pune mâna pe telefon și începe să sune în disperare la saloane pentru a găsi un loc liber pentru o programare, acum este timpul să schimbi tactica. De cele mai multe ori, în dulcele stil clasic când te programai, te loveai de refuz sau de condiționări – de timp, zi și oră când să accepți să mergi la salon. Ce te faci însă când totul este urgent? Sau de ce ai plăti mai mult doar pentru că tu îți dorești să ai o manichiură nouă într-o zi anume? Pentru astfel de cazuri Stailer a devenit o soluție!

Ce este Stailer

A apărut anul trecut, este o platformă dedicată programărilor la saloanele de hair and beauty și este până în prezent nișată pentru mari orașe precum Iași, Cluj, Timișoara, Oradea și București mai recent. Principiul este simplu și anume orice utilizator care își dorește să își facă o programare mai rapidă și mai eficientă la un salon din orașul său accesează această pagină.

După ce sunt selectate datele legate de programare și anume pentru cine, ce tip de serviciu dorești (manichiură, pedichiură, coafor, make-up, cosmetică etc.) precum și orașul, data și ora, îți sunt afișate toate opțiunile. Asta înseamnă o listă a saloanelor ce au disponibilitate, plus detalii de interes. Spre exemplu vei ști cât durează ședință la salon, cât te va costa, ce spun alți clienți care au trecut pragul unui salon, cum să ajungi acolo, chiar și foto din locație. Adică mai toate acele detalii pentru ca tu să știi ce să alegi! Intra aici pentru detalii despre cum funcționează această platformă.

De ce Stailer

Se spune că ceea ce funcționează nu merită să fie schimbat, așadar te vei întreba, cel mai probabil, de ce să treci pe stilul Stailer. Ei bine, pentru că este simplu, mai rapid și mai eficient. Nu implică prea mult timp ca atunci când dai telefoane pentru a căuta și confirma o programare. Nu trebuie să stai la coadă, să aștepți, să cheltui mai mult decât trebuie. Eficiență 100%.

Dacă ai trecut și tu prin cazul unei urgențe când te presa timpul să cauți un loc liber la cosmetică, înțelegi poate mai bine cât de practic poate fi Stailer. Căci îți filtrezi rezultatele mai rapid decât orice altă variantă. Practic în același loc găsești toate saloanele disponibile pentru serviciile tale de interes, fie că ești bărbat sau femeie. Sau poți căuta un stilist anume, dacă are o reputație în oraș și agenda plină de obicei și tu cauți o metodă eficientă pentru a prinde un  loc liber în agenda sa.

Cu toate aceste avantaje totuși nu ai nimic de plătit. Stailer este gratuit și oricând disponibil, așadar  nu te preocupa că ai uitat să cauți salonul unde să îți schimbi look-ul. Poți face asta în câteva minute seara, în pat, înainte de a adormi.

Un cont creat în cadrul acestei platforme înseamnă o grămadă de avantaje. Te invit să le descoperi și tu!

Contact: support@stailer.ro


admin Avatar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *