SStailer te încurajează să te programezi la salon pentru schimbarea de look de care ai nevoie

Ești pregătit/ă pentru o schimbare de look?

Foarte multe persoane au simțit nevoia, cel puțin o dată în viață, de a face o schimbare de look. Manifestarea unei astfel de dorințe poate semnifica nevoia de a evolua și de a păși pe o altă treaptă pe plan personal. Astfel de transformări sunt binevenite în viața oricărui om fiindcă pot reîmprospăta energiile și pot insufla curajul de care are nevoie pentru a face față noilor provocări. De asemenea, schimbările pot să reprezinte o metodă foarte utilă de conștientizare a atașamentelor față de aspectul de ordin fizic. Cu acestea te-ai obișnuit și astfel, faci un exercițiu prin care poți experimenta beneficiile pe care le poți avea după ce reușești să depășești granițele propriei zone de confort.

Aplicația Stailer este creată pentru a te încuraja să depășești frica de necunoscut. Testeaza platforma Stailer să vezi cât de simplu te poți programa la salonul de înfrumusețare. Utilizând aplicația, vei scăpa de stresul pe care îl resimțeai atunci când nu găseai nici un loc disponibil pentru a-ți reîmprospăta culoarea părului. Din cauza acestui fapt ajungeai să amâni mai mult schimbarea de look la care visai, rămânând în zona de confort. Cu ajutorul platformei Stailer, te poți bucura de o transformare oricând îți dorești.

Cu ajutorul aplicației Stailer obții rapid o programare

Procesul este foarte simplu, datorită aplicației Stailer care îți permite să obții programarea dorită rapid, conferindu-ți puterea de a alege data, ora și salonul la care să apelezi. Nu va mai fi nevoie să îți faci programul după un hairstylist a cărui orar corespunde greu cu al tău. Platforma Stailer îți va genera o listă cu saloane la care te poți programa, în funcție de ziua și ora alese de tine. Alegerea o poți face în funcție de propriile criterii, având la dispoziție informațiile necesare. Astfel, dacă prețul trebuie să se încadreze într-un anumit buget, Stailer îți afișează valoarea serviciului pentru care optezi înainte de a face o programare.

De asemenea, pe aplicația Stailer poți găsi recenziile clienților care au apelat la serviciile saloanelor de pe platformă, dar și un catalog format din poze cu rezultatele profesioniștilor pe care îi poți alege. Astfel poți vedea exact în ce manieră lucrează o mare parte din ei și poți selecta specialistul care se ridică la nivelul așteptărilor tale.

În cazul în care nu ai încă o idee cu schimbarea pe care vrei să o faci, te poți inspira din fotografiile încărcate în album sau poți apela la părerea hairstylistului la care te vei programa. Pentru a nu a rata programarea, platforma Stailer îți poate trimite un sms cu datele de care ai nevoie pentru a nu uita de momentul de răsfăț pe care îl așteptai. În situațiile în care nu poți ajunge la salon din cauza unor evenimente neprevăzute, poți să anulezi programarea fără probleme. Găsești mai multe detalii aici.

Ai curaj să visezi și îndrăznește să transformi în realitate fiecare dorință. Aplicația Stailer te poate ajuta să te programezi în câteva minute la salon pentru a face schimbarea de look la care râvnești. 

Contact:

support@stailer.ro


admin Avatar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *