SStailer.ro, noul loc de întâlnire al stiliștilor

Probabil că nu de puține ori te-ai confruntat cu imposibilitatea unei programări la frizer sau la salonul de înfrumusețare, din cauza programului încărcat al saloanelor de profil. Acest lucru este cu atât mai vizibil în preajma sărbătorilor sau în weekend, când, fără o programare prealabilă, făcută eventual cu mult timp înainte, nu prea ai cum să intri.

Ce te faci totuși dacă ai de onorat o invitație la o nuntă sau cumetrie ori la un eveniment cu ștaif, de genul petrecerilor corporate ori a dineurilor de afaceri? Ei, bine, acum ai la dispoziție o platformă online unde programarea la stilistul sau salonul tău de înfrumusețare devine mult mai simplă. Este de ajuns o simplă vizită pe stailer.ro, pentru ca programarea ta să rămână bătută în cuie, fără riscul de a fi ignorată ori uitată de către stilist.

Ce este însă stailer.ro?

Înainte de toate, trebuie precizat că www.stailer.ro nu este un simplu site aparținând unui salon anume. Această platformă reunește profesioniști în domeniu, aducând la doar un click distanță frizeri, stiliști și specialiști în industria frumuseții. Totul este pus la dispoziția ta în mod gratuit, utilizatorii având la dispoziție o ofertă detaliată a unora dintre cele mai bune saloane destinate înfrumusețării din oraș.

Prin urmare, nu mai este nevoie să stai cu cartea de telefon în mână ori să iei la rând site-urile saloanelor de coafor, frizerie sau pentru tuns barba, în speranța găsirii unui loc liber. Pe stailer.ro ai acum toate ofertele înglobate într-o singură platformă intuitivă, pe care navigarea se desfășoară la fel de simplu ca la alegerea unui meniu de fast-food.

Un avantaj și pentru antreprenori

Stailer.ro nu vine însă doar în întâmpinarea consumatorului final, clientul de salon. Această platformă vine și în sprijinul întreprinzătorilor din domeniu, al stiliștilor care doresc să se facă nu doar cunoscuți, ci și mai ușor de identificat și de trecut în agenda clienților.

Astfel, înscrierea pe această platformă îți garantează o mai mare vizibilitate în rândul amatorilor de astfel de servicii. Aceasta în condițiile în care, până nu demult, cel care dorea să meargă la frizer sau la un salon pentru aranjarea barbii preferă salonul de frizerie din cartier, cel mai aproape de domiciliu sau de locul de muncă. În perioadele aglomerate însă, este posibil ca și saloanele de cartier să fie arhipline, astfel încât o platformă prin care să vizualizezi mai multe oferte îți va fi de un real ajutor.

Nu mai punem la socoteală faptul că ai posibilitatea de a face o comparație instant între ofertele principalelor saloane, precum și de a îți alege inclusiv stilistul care să se ocupe de părul sau de machiajul tău.

În ceea ce privește programarea, aceasta se realizează într-un mod foarte simplu. Pe https://stailer.ro este de ajuns să completezi câmpurile cu orașul, locația sau stilistul preferat, iar programarea se face în cel mai scurt timp, în funcție de locurile disponibile.

Cu cât oferi mai multe detalii despre serviciile pe care le dorești, cu atât căutarea ta va fi mai relevantă. Spre exemplu, pe https://stailer.ro/saloane/cluj-napoca/barbati/barba, vei obține informații directe despre saloanele de tuns barba din Cluj-Napoca, cu prețuri și locații pe care le poți identifica pe hartă, astfel încât să economisești timp și bani.

Iar dacă totuși întâmpini probleme în obținerea unei programări, un operator îți va sta permanent la dispoziție pe support@stailer.ro.


admin Avatar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *