SStailer to the rescue! Dacă nu știai că poți să-ți faci programări online la salon, afli acum

Mai bine mai târziu decât niciodată. Stailer este supereroul pe care-l așteptau atât femeile cât și bărbații. Numai la simplul gând că trebuie să suni la saloane ca să îți rezervi un loc pe scaun, asta în cazul în care ai noroc, e kryptonită pentru anxietatea ta ce crește după fiecare telefon. Dacă ai vreodată un eveniment anunțat pe nepusă masă, ce te faci? Unde te aranjezi? Cunoști și tu două saloane în tot orașul, iar șansele de a găsi un loc disponibil tind spre 0. Ai mai mari șanse să găsești un trifoi cu 4 foi sau aurul spiridușilor de la sfârșitul unui curcubeu. Stailer se ocupă de găsirea stiliștilor, tu doar trebuie să alegi, nimic mai simplu.

Stailer este noua ta amuletă norocoasă

După ce am gasit acest articol, viața mea s-a schimbat complet la capitolul programărilor la salon. Această platformă te scoate din impasuri stilistice oricând. Este norocul ce te-a lovit din plin pe neașteptate. Intră pe www.stailer.ro, selectează locația, serviciul de hair & beauty dorit, genul și data și ora, iar platforma îți afișează lista cu saloanele disponibile să te primească. Stailer se adresează atât femeilor cât și bărbaților cărora le place să se îngrijească.

Dacă ai vreodată o urgență, un party neprevăzut, o întâlnire importantă apărută peste noapte, în doar câteva minute poți rezerva un loc pe scaunul unui stilist care să te facă să strălucești. Cei înscriși în universul Stailer sunt profesioniști, capabili să realizeze chiar și cele mai nebunești idei ce le găsești pe Pinterest. Apropo, ai mai auzit de aur gratis? Ei bine, cască bine ochii când citești ce-ți scriu aici, căci Stailer este complet gratuit! Iar beneficiile platformei nu se opresc aici!

N-ai nimic de pierdut cu Stailer, ci doar de câștigat

Ca să faci o programare nu-ți trebuie obligatoriu cont, însă acesta te ajută cu mai multe lucruri. Contul te ajută să vizualizezi agenda special concepută pentru clienți, cu un design inedit, ce îți menține programările efectuate organizate. De acolo poți seta chiar și remindere ca să fii mereu punctual. Saloanele înscrise aici sunt din orașele Iași, Cluj, Timișoara, Oradea și București, însă se vor alătura și altele soon. Fiecare salon dispune de informații esențiale, fiindcă Stailer se bazează pe transparență. De multe ori ai pățit să-ți pice plombele la figurat când întrebai “Cât face?” înainte să pleci dintr-un salon. Mai mai că aveai stop cardiorespirator pe loc. Pe Stailer vezi exact prețul serviciilor, durata lor și chiar și locația salonului. Astfel tu alegi ce e mai aproape de tine, faci economie de timp și inclusiv financiară la capitolul combustibilului.

Poți chiar și să anulezi programările tot de acolo. Se mai întâmplă în viață să apară lucruri neprevăzute, așa că anulezi din platformă, iar tu nu încurci stilistul, fiindcă el are timp să găsească alt client pentru locul respectiv. Vei uita complet de sunatul la salon, fiindcă în online totul este rapid, simplu, flexibil. În funcție de timpul tău, poți să îți faci o schimbare completă într-o singură săptămână. Așa-i că viitorul sună bine?

Nu mai sta pe gânduri și intră chiar astăzi pe Stailer să faci prima ta programare online. Pentru alte detalii poți scrie la support@stailer.ro.


admin Avatar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *