SSisteme de securitate pentru apartamente

Apartamentele sunt tinte aflate in vizorul infractorilor si hotilor, sunt necesare masuri de siguranta pentru a-i tine pe acestia la distanta, iar instalarea lor te poate ajuta sa dormi mai linistit.

Majoritatea oamenilor pleaca de acasa multe ore, fie ca este datorita programului de munca zilnic, fie ca pleaca in deplasari in interes de serviciu, in vacante sau in vizite prelungite la cunostinte, familie sau prieteni. Intr-un astfel de moment riscul ca apartamentul sa fie spart de un hot este mult mai crescut. Daca la banca economiile iti sunt pastrate mai in siguranta, bunurile aflate in apartament precum echipamente audio-video, electrocasnice, telefoane, laptopuri sau alte valori prezinta risc de furt si drept urmare trebuie securizate. Prin instalarea de sisteme de securitate se iau aceste masuri preventive impotriva furturilor.

Sistemele de alarma se pot dovedi foarte eficiente pentru tinerea la distanta a hotilor. Aceste sisteme de alarma sunt foarte de incredere si de durata, instalarea lor este facuta de profesionisti si te vor avertiza in cazul in care cineva neautorizat incearca sa-ti treaca pragul.

Senzori pentru apartamente – odata instalat sistemul de alarma, puteti lua in considerare si instalarea de senzori de miscare in interiorul apartamentului. Acestia vin in doua variante, existand cei clasici si cei monitorizeaza chiar si in infrarosu, detectand absolut orice miscare.

Incuietorile trebuie sa fie durabile si rezistente. Exista diverse tipuri de usi si de incuietori, unele usi vin cu incuietorile gata prevazute si instalate, altele trebuie instalate ulterior sau ca modalitate de securizare suplimentara.

Camerele de supraveghere sunt o alta solutie la indemana proprietarilor care vor sa isi asigure locuinta sau apartamentul. Vin in diferite marimi si cu diverse specificatii, ideale pentru un apartament sunt cele parte integranta a unui sistem de supraveghere wireless.

Acestea si alte metode de securizare si supraveghere le puteti gasi pe rfidshop.ro, aici puteti gasi solutii ce pot fi utilizate atat in sistemul business-to-business cat si pentru utilizatorii finali. Pe langa instalarea de sisteme de securitate, de supraveghere si a alarmelor, proprietarii trebuie sa adopte si o conduita pentru intarirea securitatii. Astfel vor fi necesare:

  • asigurarea si incuierea usilor si ferestrelor in momentul parasirii locuintei
  • instalarea de sisteme de blocare secundare pentru usi si ferestre
  • chiar daca plecati doar pentru o perioada scurta de acasa, recomandat este sa incuiati tot
  • bijuteriile si obiectele de valoare trebuiesc tinute tot timpul intr-un loc sigur
  • in cazul pierderii cheilor trebuiesc inlocuite incuietorile
  • daca lipsiti de acasa pe timp de noapte puteti lasa o lumina aprinsa pentru a descuraja hotii
  • mentineti bune relatii cu vecinii, ei pot sa fie atenti in momentul in care sunteti plecat de acasa

admin Avatar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *