Simptome ale sadismului

Simptome ale sadismului

Cea mai semnificativa trasatura a sadicilor este cruzimea lor si comportamentul dur pe care il manifesta in preajma persoanelor din jur. Acestia isi preiau placerea prin oferirea de durereasupra celora care, cred ei, ca sunt mai slabi sau inferiori. A vedea pe cineva care sufera in chinuri si resimte durere foarte mare pare sa ii amuze pe acesti sadici nebuni.

Acestia vor ajunge pana intr-acolo incat sa cauzez special agonie oamenilor din jur, dar si animalelor pentru a-si obtine ei placerea de care au atata nevoie. Exista probabil doua tipuri de sadism: masochismul care se manifesta mai mult in activitatile sexuale si sadismul care se manifesta si ii caracterizeaza pe cei care devin in cele din urma rapitori, criminali si sociopati.

Sadicii mint in mod normal si declarat, ii inseala pe oameni si comit chiar si infractiuni si ilegalitati pentru a-i face pe cei din jur sa sufere. Acestia se comporta astfel pentru ca le place si fac acest lucru chiar si in cazul oamenilor dragi. Violenta, armele albe sau de foc si metodele de tortura sau crimele pare sa ii fascineze pe acesti oameni sadici innascuti.

Acestora le place sa domine oamenii si sa se impuna in fata lor, sa impuna niste reguli ce trebuie respectate de catre ceilalti. De asemenea, ii umilesc si ii fac sa se simta deplorabil pe cei din jur. Si dorinta puternica de a controla oamenii este resimtita de asemenea in cazul sadicilor. Acestia vor striga si tipa in mod normal la subordonatii lor sau la membrii familiei pentru a-i intimida. Acestia resimt placere din suferintele provocate celor din jur, atat fizice, cat si psihice, nu conteaza exact.

Sadicii sexuali se implica in activitati sexuale dure si ii obliga pe cei cu care intretin relatii sexuale sa faca lucruri care nu le pot placea. De asemenea, ii tortureaza si totul pentru obtine placerea mult visata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *