Scapa in totalitate de problema tenului gras

Scapa in totalitate de problema tenului gras

Si tie ti se intampla la fel ca si mie sa ai probleme cu tenul si sa nu mai stii ce sa faci ca sa scapi de aceste probleme inestetice? In acest caz nu este vorba despre acnee si despre tenul uscat, ci este vorba despre tenul uleios sau tenul care are tendinte rapide de ingrasare. Eu chiar sunt frustrata din cauza acestor lucruri si am dorit ca acest lucru sa inceteze odata pentru totdeauna. Chiar daca nu stiai, femeile latine, ca despre femei vorbim aici, au tendinte mai mari inspre a capata tenuri grase.

In afara de genele mostenite din familie, si alti factori cum ar fi activitatea zilnica, mediul inconjurator fierbinte si uscat sau etapa hormonala in cadrul careia ne aflam la un moment dat, pot influenta problema aceasta urata a tenului cu probleme. Femeile latino sunt mult mai aproape de a avea parte de portiuni de piele hiperpigmentate, ceea ce poate insemna puncte maro nedorite pe fata, mai ales atunci cand se sta la soare.

Ce am putea face, mai exact, in aceste situatii?

  • Un bun demachiant ar putea sa insemne salvarea noastra. Atunci cand vorbim despre pielea grasa, uleioasa, trebuie sa tratam uleiul cu ulei. Se recomanda, in acest caz, demachiantele si mastile de fata pe baza de uleiuri. Oricum, ar trebui sa ne indepartam de orice contine alcool si sa preferam ceva foarte usor si simplu pe piele. Nu vrem un ten excesiv de uleios pentru ca poate duce la formarea si inmultirea bacteriilor, dar nici nu vrem ca tenul nostru sa fie totalmente uscat.
  • Nu trebuie sa ne ingrijim numai de ten, ci si de zona gatului, de decolteu si de piept. Oamenii care au probleme cu pielea cu tendinte de ingrasare, nu stiu ceea ce inseamna o igiena potrivita. Nu vreau sa incep sa descriu aici despre cum ar trebui sa ne spalam pe fata sau pe dinti, insa este important sa ne ingrijim si de alte zone ale corpului si nu numai de fata. De exemplu, decolteul, gatul si pieptul sunt foarte importante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *