Rujul si dintii mai albi

Rujul si dintii mai albi

Se stie foarte bine ca unele nuante de ruj prind foarte bine pe anumite buze, mai pline, mai subtiri sau in forma de inima. Insa, pentru a avea un efect absolut de stralucire si pentru a acorda acea senzatie de glam care se doreste de fiecare data, o femeie trebuie sa tina seama de faptul ca nuanta pielii ei, dar si forma buzelor si nuanta dintilor sai, trebuie sa se potriveasca cu un tip de ruj dorit.

Roz nude

Chiar daca un anumit gen de ruj mai inchis la culoare se spune ca ar albi dintii dintr-o singura aplicare, nu este chiar asa pentru toata lumea. De exemplu, nuantele de roz pal se potrivesc foarte bine in unele cazuri si arata destul de rau in alte cazuri. Chiar daca nuantele de nude merg foarte bine pe buzele anumitor femei, acestea nu dau prea bine atunci cand vine vorba despre a oferi iluzia unor dinti mai albi. In schimb, ar trebui incercate niste nuante mai aprinse si mai stralucitoare de roz cu subtonuri albastre.

Nuante de roz

Pentru a minimaliza petele galbene de pe dintii tai care parca nu se mai duc nici cu interventia stomatologului, ar trebui sa te bazezi mereu pe glossurile de buze transparente. Ceea ce iti trebuie tie in aceste situatii disperate, dar in care vrei sa arati bine la o iesire, sunt niste nuante mate de roz cu subtonuri de albastru, care iti vor minimiza culoarea galbena a dintilor.

Nuante de rosu

Nuantele de rosu bogate, de culoarea vinului si nuantele de zmeura sunt unele dintre cele mai bune nuante de ruj pentru orice tip de femeie. Indiferent de tonul pielii tale, aceste tipuri de culori de ruj vor face minuni de fiecare data si iti vor face dintii sa iasa foarte tare in evidenta, fiind mai albi si mai stralucitori. Nu ezita asadar si fa cea mai buna alegere in ceea ce te priveste! Testeaza, incearca si combina diferite nuante de ruj, pentru a vedea ce iti sta cel mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *