RReintoarcerea la natural

Se stie ca in ultima vreme tot mai des se poarta naturaletea, si este atat de bine, pentru ca asa ar fi trebuit sa fie dintotdeauna. Buzele naturale, neconturate si date doar cu putin balsam de buze, un ten curat si doar usor conturat pentru a scoate in evidenta frumoasele trasaturi naturale ale chipului, niste cohi frumosi, neincarcati, incadrati doar de niste gene bogate si de niste sprancene naturale cu o forma usor definita, sunt exact aspectele ce tin de naturaletea infatisarii tale.

Asta, pe langa o tinuta simpla si draguta, un par curat si ingrijit, insa mai putin studiat si o atitudine demna si simpatica, te pot scoate din multimea tuturor “superficialelor” si a “papusilor Barbie umane” din zilele noastre.

O multime de vedete de la Hollywood, dar si de la noi din tara au optat pentru machiaje naturale, simple, care sa le evidentieze ceau ele mai frumos si care sa faca reintoarcerea la natural, la inceputuri si la frumosul absolut, asa cum l-a data mama natura.

Lily Collins, Sofia Vergara, Camila Bella sau Jennifer Connoly, dar si faimosul manechin Cara Delevingne au adus in viata publica, ba chiar si pe podium un trend al sprancenelor naturale, bogate, frumoase si dese, nuantate in functie de tipul culorii de par naturale sau vopsite a lor, si bine au facut, pentru ca era nevoie de o revigorare si de o noua gura de aer proaspat si natural in cadrul aparitiilor mondene, dar nu numai.

Ne-am saturat sa tot vedem in fiecare an mii de chipuri cu sprancene desenate, buze conturate, botoxate si gene false aplicate permanent, chiar si in cadrul zilelor normale. Acum se poarta naturalul, frumosul. Cum poti avea si tu o asemenea podoaba fizica bogata si mai deasa? Trebuie sa folosesti ulei de ricin in fiecare seara inainte de culcare, insa trebuie sa ai grija sa nu aplici prea mult, pentru ca altfel iti poate incarca ochii si lipi genele.


admin Avatar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *