PProblema jocurilor de noroc

Gamblerii cu probleme sau cei compulsivi asa cum pot fi numiti la un moment dat, se simt constransi sa parieze bani cu intentia de a castiga din ce in ce mai mult. Indiferent de faptul ca pierd sau castiga bani multi, viciul lor legate de jocurile de noroc ii forteaza sa continue sa parieze din ce in ce mai mult si astfel de creeaza dependenta. Acest lucru poate duce la datorii foarte mari si la riscuri enorme.

Pierderea sau lipsa de fonduri financiare  pentru plata  imprumuturilor ii poate lasa pe acesti oameni incapabili de a-si mai da seama ca au si responsabilitati fata de familie, de prieteni si de locul de munca. In acest caz, membrii familiei fie trebuie sa faca fata problemelor economice si greutatilor sau vor decide sa se desparta, nemaiimpartind nici o responsabilitate  despre pierderea banilor familiei.

Jocurile de noroc si a juca la pacanele este un lucru atat de vicios si care creeaza dependenta automat si nu este atat de greu de comparat cu drogurile. La fel ca in cazul in care actioneaza dependenta de droguri si la fel ca efectele devastatoare si negative ale acestora asupra vietii cuiva, la fel si jucatul de jocuri de noroc se refera la toate aspectele vietii normale ale unei persoane si o afecteaza foate mult. De ce sa nu fie si jocurile de noroc astfel ilegale?

Cu toate ca cineva ar putea sa justifice ca jocurile de noroc sunt jucate doar de placere si pentru recreere si ca ar trebui luate drept forma de distractie, adevarul este ca de cele mai multe ori, dintr-un simplu joc se ajunge la pierderea de bani si pierderea celor mai importante lucruri in viata.

Jucatorii considera acest lucru a fi o afacere, o investitie sau o cale simpla de a castiga bani. Dar si cand pierzi. Acesti oameni iau niste decizii iresponsabile despre investirea de bani si risca chiar si bani pe care nu ii are.


admin Avatar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *