PPovestea celui mai norocos ghinionist om din lume

frane selak
frane selak

Frane Selak, de nationalitate croata, s- nascut in 1929 si este profesor de muzica. Viata nu a fost prea blanda cu el in tinerete, pana cand totul a cunoscut o intorsatura.

In 1962 Frane Selak calatorea in trenul in care a deraiat si a plonjat in apa inghetata a unui rau. 17 pasageri au murit, doar Frane Selak a supravietuit, inotand pana la mal cu o mana rupta.

In 1963, Frane a calatorit cu avionul. Niciodata nu si-a imaginat ca ambele motoare ale acestuia se vor opri brusc, iar avionul se va indrepta spre sol. Cum situatia nu era destul de rea, una din usile avionului s-a desprins, iar Frane a fost pur si simplu aruncat din avion. Dupa prabusirea, s-a constatat ca toti pasagerii au murit, mai putin Frane care a picat miraculos intr-o capita de fan, suferind leziuni usoare.

In 1966 pentru a evita moartea, profesorul a hotarat sa foloseasca autobuzul. Cum era de asteptat, autobuzul in care calatorea a suferit o defectiune pe un pod, cazand in prapastie. 4 oameni au murit, dar nu si Frane.

In 1970 Frane s-a decis sa foloseasca propriul autotorism. Pana intr-o zi cand motorul a explodat. Acesta a reusit sa iasa din masina, inainte de explozia motorului.

In 1973 considerand ca sansele ca motorul sa mai explodeze sunt inexistente, Frane a continuat sa circule cu masina, care a luat foc din nou, pe interior. Profesorul a scapat cu niste arsuri usoare.

In 1995 Frane devine pieton. Ghinionul nu l-a ocolit nici de data aceasta, fiind lovit de un autobuz. A supravietuit din nou.

In 1996 incercand sa evite impactul cu un tir, acesta a cazut intr-o prapastie de cca 100 de metri. Vehiculul a explodat, insa Frane nu se gasea in interior, reusins sa iasa pe geam in timpul caderii.

In 2003, Frane se afla pe canapea, linistit, privind o extragere la loto, unde jucase pentru prima data in viata sa. Dupa cum te astepti, nimic nu i se mai putea intampla decat sa moara intr-un accident. Ei bine, nu a fost lovit de un OZN, ci a castigat jackpot-ul in valoare de 800 000 $.


admin Avatar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *