Pierderea in greutate

Pierderea in greutate

Specialistii in nutritie vorbesc despre dieta si sanatate si comenteaza declaratiile celor de la Cola.

Astfel, specialistii sustin ca activitatea fizica determina o crestere a apetitului, astfel ca cei mai multi oameni renunta la activitatea fizica, tocmai din acest motiv. Insa, exista o multime de alte motive minunate pentru care ar trebui sa facem activitate fizica, iar specialistii o sugereaza oamenilor care doresc sa piarda in greutate- unele exercitii ii mentin pe oameni atenti asupra sanatatii lor si fac numai ceea ce este bine pentru ei, si este sanatos si din punct de vedere psihologic. Dar, exercitiile fizice si atat, nu vor ajuta oamenii sa piarda in greutate.

Atunci cand oamenii incearca o dieta, acestia se limiteaza, ceea ce conduce, de cele mai multe ori, la supraalimentare. Taie din regimul lor alimentar grupuri de mancare, iar acest lucru determina ca unele alimente sa fie mai ravnite. Oamenii se gandesc mai mult la obiectivele de scurta durata si uita sa se gandeasca la schimbarile durabile, insa, daca ne dorim sa pierdem in greutate, suntem nevoiti sa ne schimbam comportamentul alimentar pentru tot restul vietii, ori altfel am recastiga kilogramele pe care le-am dat jos.

Dieta durabila

Se pare ca oamenii nu isi modifica dieta intr-un durabila. Asta nu inseamna ca trebuie sa fie o schimbare completa a modului in care cineva mananca ceva in mod obisnuit. Insa, in cele mai multe cazuri, o dieta durabila ar trebui sa implice o scadere cu cel putin 300 de calorii mai putin in fiecare zi, iar acest lucru poate fi realizat prin renuntarea la o doza de Cola pe zi. Oamenii trebuie sa se angajeze in acest tip de dieta si sa se pregateasca- pierderea in greutate este un stil de viata, nu o perioada de cateva luni.

Nu te concentra asupra unei diete mai slabe in calorii daca iti doresti sa mai pierzi din kilograme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *