OOaspeti nepofiti la nunta

Ca in cadrul oricarei petreceri sau eveniment, exista si la nunta o serie de oameni care se pot prezenta acolo si pot strica totul cu sau fara vointa lor. Exista anumite tipuri de oameni care iti pot ruina petrecerea, nunta si buna dispozitie a ta si a restului invitatilor.

Fie ca este vorba despre o fata care se vrea a fi mereu in centrul atentiei, fie ca este vorba despre fostul sau fosta unui dintre miri, fi ca este vorba despre invitatul care bea cel mai mult, ar trebui sa eviti a-i trece pe lista ta de invitati la nunta si daca totusi apar, asigura-te ca nu iti vor strica nunta ta frumoasa.

Daca un anumit prieten, frate sau tatal tau consuma prea mult alcool de obicei, aunci vei sti ca nici la nunta ta nu va face exceptie, ba va fi si mai urat de atat chiar. Se va face de ras la nunta, va va face pe voi de ras sau va strica totul prin imaginea lui.

Asadar, asigura-te ca nu il va strecura nimeni pe lista de invitati. Acestia nu stiu altceva decat sa bea si sa se imbete si nu vrei ca un membru al familiei beat sau un prieten sa se faca de ras sau sate faca pe tine de ras. Binenteles, poti sa ii ceri sa se limiteze la a bea mai putin, insa ai incredere in totalitate in acesta?

Rudele nebune. Fiecare persoana are cateva rude mai nebune care pot strica orice tip de eveniment. Doar pentru ca acestia iti sunt rude, nu inseamna ca trebuie sa iti inviti verisorii nebuni la nunta. Insa daca totusi apara acolo fara  a fi invitati, trimite-i undeva mai in spate si incearca sa minimizezi contacul vizual cu acestia. Nu ai nevoie sa le asculti comentarii urate sau impertinente. Aceasta este ziua ta frumoasa si unica si nimic nu trebuie sa ti-o strice!


admin Avatar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *