NN-ai trăit destul în viață, dacă nu ai descoperit încă Stailer

Dacă ești un împătimit al tehnologiei, a tot ce este nou, dacă îți place să schimbi macazul spre tot ce este modern și să îți îmbunătățești experiențele astfel, atunci trebuie să afli despre Stailer. Este platforma care te ajută să îți scurtezi efectiv drumul de la a căuta, a găsi și a te programa la un salon.

Dacă ai trăit până acum genul acela de episod în care suni la un salon, prea multe detalii nu îți vor da prin telefon, programarea trebuie să o faci mai degrabă când pot ei, nu când ai tu nevoie, atunci în mod cert vei aprecia Stailer. Femeile, spre exemplu, când participă la un eveniment – că e nuntă, botez sau ceva asemenea – se pregătesc ca la carte. Merg la salon să se coafeze, să fie machiate. Din păcate însă, cei de la saloane programează astfel de ședințe în prima parte a zilei ori dacă tu mergi la eveniment abia seara, cam ai de așteptat acasă, coafată și machiată, ore bune. Iar acesta este doar un exemplu despre ce înseamnă să nu fii  în concordanță orei la care mergi la salon cu timpul când mergi la un eveniment.

Stailer?! Yes, please!

Trebuie spus că această platformă este menită să eficientizeze timpul alocat căutărilor de saloane și în plus vine la pachet cu eficiența de programare online. Acesta este trendul zilelor noastre. Acum este disponibil pentru orașe precum Iași, Timișoara, București, Oradea și Cluj-Napoca.

Pentru a folosi Stailer este mai simplu decât crezi. Află in acest articol mai multe informatii. Nu ai nevoie de cont, de bani în cont, de cine știe ce condiții. Accesezi pagina și după ce ai setat ce cauți ești ajutat de filtrul activ să găsești saloanele ce corespund. Iar dintre acestea alege ce îți place și ce îți convine. Poți verifica care este prețul serviciilor selectate, care este durata, unde este locația, ce spun alți clienți despre o locație anume, precum și să descoperi fotografii din interior sau cu rezultatele unor servicii prestate.

3 motive să alegi Stailer

1. Pentru că nu ai nimic de pierdut

Dacă alegi să îți faci un cont aici, ești și mai câștigat, în sensul în care poți seta, spre exemplu, remindere pentru fiecare programare setată. Nici de această dată nu ești taxat în vreun fel.

2. Pentru că pui online-ul în slujba ta

Online faci rezervări, online cumperi ce ai nevoie și tot online îți programezi diverse vizite. Online plătești facturile și a devenit, se pare, o obișnuință în zilele noastre să te bazezi mai mereu pe online.

3. Pentru că nu ai timp de pierdut

Dacă stai să calculezi cât pierzi, de fapt, nu este numai vorba de bani, ci și de timp și energie să stai la coadă, să aștepți ziua x pentru programare, să mergi personal la salon să te programezi sau să suni cât e ziua de lungă, în căutarea unui loc liber într-o astfel de locație.

Descoperă deci Stailer și toate aceste avantaje.

Contact: support@stailer.ro


admin Avatar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *