Munca poate fi si frumoasa

Munca poate fi si frumoasa

Ideea in viata este sa pui mana pe tot ceea ce este mai bun si mai frumos pentru tine. In acest caz este si munca. Gaseste-ti un loc de munca care sa te multumeasca din mai multe puncte de vedere si vezi cum trece timpul de usor si minunat. Vei multumi Celui de sus pentru ce ti-a dat. Dar ce te faci cand apar problemele si la locul tau de munca iesit din tipare?

Nu fugi de probleme la locul de munca. Odata ce vei identifica sursa stresului la job, nu vei mai avea probleme, pentru ca vei putea discuta despre asta sau vei putea elimina ceea ce este negativ din munca pe care o faci. Poti vorbi chiar si cu managerul pentru a pune la punct aceste lucruri care nu te multumesc. Cu siguranta veti gasi impreuna o solutie la problema.

Sugereaza solutii si clarifica toate problemele aparute. Daca se poate face ceva de bine, atunci este in interesul organizatiei in cauza sa se intample asta. Fii pregatit pentru orice. Viata nu este roz in permanenta. Este alcatuita din toate nuantele. Normal, nu poti conbate tot stresul de la birou, insa cel putin o parte din acesta se va face disparut de indata ce il vei identifica. Daca vei proceda asa cum trebuie si daca vei dori  cu adevarat, atunci problemele tale se vor risipi in vant.

Nu mai purta negru. Nu ma intelege gresit, negrul este o culoare frumoasa si care merge la orice si sta bine oricui. Dar, stiti ca pana si o simpla culoare te poate aduce la pamant si te poate stresa? Ei bine, atunci vezi ca mai sunt si alte cuori in lume. Presupun ca, pana acum, hainele cu care veneai la munca erau inchise la culoare, sobre sau, cel mult, casual. Imbraca-te mai colorat, insa nu ca o sorcova, si asta iti va inveseli ziua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *