MMituri legate de relatii

Relatiile sunt complicate uneori mai ales daca sunt condimentate de anumite mituri. Iata ce ar trebui sa stii si ce trebuie sa crezi sau sa nu crezi.

Un mit celebru este acela ca o relatie perfecta nu se bazeaza pe sex.  Total fals! O relatie perfecta se bazeaza si pe sex. Sexul aporprie oamenii, elimina stresul si ne ajuta sa exprimam trairile.

Un alt mit este si acela ca gelozia este un semn important de iubire. Gelozia nu are treaba cu iubirea, gelozia tine de personalitatea ta. Daca tu nu esti sigura pe tine si pe atuurile tale atunci niciodata nu vei avea incredere in partenerul tau.

Un alt mit este acela ca relatie perfecta este atunci cand celalalt reuseste sa se schimbe. Total gresit! Niciodata nu vei reusi sa il schimbi pe celalalt , ori il accepti asa cum e ori nu.

Probabil multi isi imagineaza ca nici parintii nici bunicii nu mai fac sex. Cat timp organismul functioneaza corect simt nevoia de toate modurile de afectiune.

Se spune ca un copil daca apare va va apropia. Gresit ! Daca relatia voastra nu merge un copil nu o poate face sa functioneze in niciun caz.

Compatibilitatea zodiilor este iar un subiect foarte discutat dar aceste lucruri nu prea sunt valabile.

O relatie perfecta are nevoie de o incredibila poveste de dragoste. Este bine sa nu astepti sa traiesti ce traiesc cei din filme, adica povesti prea siropoase. Nu este cazul . Dragostea trebuie sa fie pe tot parcursul relatiei chiar daca fluturasii dureaza mai mult in prima faza. E important sa mentii iubirea vie.

Un alt mit este si acela ca varsta nu conteaza. La inceput nu, toata lumea are tendinta sa zica acest lucru dar cu timpul vei observa ca conteaza foarte mult.

Se spune ca cuplurile care au interese comune raman unite. Interesele ca interesele… dar anumite activitati trebuie facute pe cont propriu pentru ca relatia sa fie una frumoasa si sa dureze.


admin Avatar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *