LLucruri pe care nu le vei regreta atunci cand vei inainta in varsta

Iti inchizi telefonul atunci cand cinezi

Cu siguranta nu iti vei aminti acea poza cool pe care ai vazut-o pe Instagram(doar daca nu este unica si nu o vei uita in viata ta). Vei vrea sa iti amintesti toate acele povesti si conversatii pe care le-ai avut in acea seara si in toate serile in care ai iesit in oras cu prietenii, cu familia sau cu alte persoane. Asa ca inchide-ti telefonul.

Ii spui adio unui prieten toxic

Intotdeauna va exista un prieten care te va aduce la disperare, poate pentru ca este gelos, sau pur si simplu dur, in orice caz te vei gandi de ce nu i-ai dat cu flit mai devreme. Pa, pa..!

Te trezesti devreme si faci ca lucrurile sa mearga

A dormi destul de multisor este un lucru grozav, nu ma intelegeti gresit, insa la fel de important este sa te trezesti devreme si sa faci ceva pentru tine. Fie ca este o excursie de dimineata, sau faptul ca scrii la o nuvela, doar trebuie sa te trezesti, sa-ti iei o cafea si sa incepi sa te faci folositor. Ca un sef!

Spui nu unor planuri atunci cand esti total coplesit de situatie

Trateaza-te! Asculta-ti trupul atunci cand iti cere nitica relaxare, timp pentru a-ti incarca bateriile, si apoi vei putea fi pregatit 100% data viitoare cand se vor mai ivi niste ocazii bune de facut ceva interesant.

Asculti de instinctele tale initiale atunci cand iei in considerare o oportunitate de job

Daca vei trece prin etapa interviului si daca la un moment dat vei incepe sa ai un presentiment rau, atunci asculta-ti instinctul si fugi cat poti din prima. Nu oricine isi permite sa fie pretentios, insa in anumite momente, chiar trebuie sa fii asa.

Intampina fiecare zi ca exact a ceea ce constituie aceasta: o noua zi

Nu plange dupa lucrurile pe care le-ai facut ieri, nu fi nici fixat pe regrete, doar incearca sa iti incepi fiecare zi noua ca o noua oportunitate. Si cine stie, astazi poate fi ziua ta norocoasa!


admin Avatar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *