LLocuri bantuite, povesti de groaza

In mod original cunoscut drept Azilul Athens Lunatic, The Ridges a fosr redenumit dupa ce statul Ohio a luat proprietatea. Acest spital a vazut sute de lobotomii, si adeseori mastrubarea si epilepsia erau cauzele tulburarilor mintale la pacientii de aici. Athens, Ohio, este clasat drept cel de-al 13-lea cel mai bantuit loc din aceasta lume, de catre Societatea Britanica pentru Studii Psihice. Universitatea Ohio de langa (care acum detine cea mai mare parte din proprietatea unde este localizat Ridges) se spune ca ar fi bantuita masiv.

Violatorul infam si celebru cu personalitate disociativa, Billy Milligan, a fost gazduit in acest azil pentru ceva ani buni. Cea mai faimoasa poveste este cea a unei femei de 54 de ani  care a fugit de acolo si a fost declarata disparuta timp de 6 saptamani. Aceasta a fost gasita moarta in cele din urma intr-un salon neumblat de om. Aceasta si-a dat jos toate hainele, si le-a impaturit langa ea si apoi s-a intins pe pamantul rece unde si-a gasit sfarsitul. Printr-o combinatie de descompunere si expunere la soare, cadavrul acesteia a lasat o pata permanenta in acel loc, care este vizibila inca si astazi. Spiritul ei bantuie acum salonul de spital abandonat.

Humberstone si LaNoria. Aceste doua orase miniere abandonate din Chile au aparut destul de recent in cadrul unui episod al show-ului de pe SyFy Channel, Destination Truth. In anul 1872, orasul a fost fondat drept cariera miniera de sare si afacerea a luat avant. Oricum, dupa cateva lovituri serioase, afacerea a scazut si apoi s-a prabusit in anul 1958, si orasul Humberstone si orasele din imprejurimi au fost abandonate pana in anul 1960. Tratamentul exercitat asupra muncitorilor din ambele orase se axa pe sclavagisme iar acum orasele sunt lasate total abandonate.

Se zvoneste ca mortii din cimitirul La Noria se scoala noaptea din mormintr si umba in jurul orasului, si imagini fantomatice apar destul de frecvent in fotografiile celor care ajung in Humberstone.


admin Avatar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *