Livingul-punctul de atractie al locuintei

Livingul-punctul de atractie al locuintei

In timp ce o camera de zi sau livingul trebuie sa fie bine aerisit si ventilat pentru ca de obicei ne petrecem ceva timp pe aici, exista momente in care ne dorim sa ne asezam comod pur si simplu pe canapea. Pentru asemenea momente de relaxare din zi sau din noapte, pentru momentele in care vrei sa nu mai vezi pe nimeni din exterior si nici sa nu fii vazut din afara locuintei de vecini sau de trecatori ori chiar de membrii familiei, exista o serie de perdele, de draperii si de jaluzele care pot sa te fereasca de ochii curiosi.

In afara de faptul ca aceste lucruri ofera caldura si confort camerei, perdelele si draperiile transforma o locuinta intr-un camin pentru o familie. Acestea pot fi personalizate si alese in functie des restul mobilierului si de culorile in care este zugravita camera.

Atunci cand vine vorba despre confort, pe langa o canapea sau fotolii comode in care sa stai intins sau jos atunci cand vrei sa te odihnesti in sufragerie, ai putea sa iei in calcul si pernutele de decor si cuverturile care pot adauga personalitate camerei de zi. Pernele colorate folosite in contrast cu o canapea simpla dau culoare si vibratii frumoase camerei in cauza.

Numarul de pernute si de paturi determina masura in care este primiitor spatiul sufrageriei pentru tine, cat si pentru musafirii tai. Amplasarea si aranjarea de paturi si cuverturi sau huse de canapea pot sugera o ambianta placuta, calda si imbietoare la relaxare.

Ce iti doresti ca peretii camerei sa spuna despre personalitatea ta sau a familiei tale? Picturile si tablourile de pe pereti, portretele sau albumele foto ale celor dragi  pot dezvalui foarte multe despre un caracter si despre o anumita persoana in general. Aminteste-ti totusi sa pastrezi totul simplu: nu exagera cu decoratiunile si nu aranja fotografiile una langa alta chiar pentru a nu aglomera inutil camera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *