Jennifer Lawrence si personajul Katniss

Jennifer Lawrence si personajul Katniss

In ceea ce priveste anticiparea care se construieste in jurul lansarii ultimului film The Hunger Games, Mockingjay—Partea 2, favorita francizei  Jennifer Lawrence a dezvaluit publicului sau ca ea si-a luat deja bun ramas de la personajul ei, Katnisss Everdeen – nu numai odata, ci de doua ori chiar. Iata ce a declarat actrita: “Simt ca as fi avut parte de doua despartiri de Katniss. Una atunci cand am dezvaluit filmul in Belin si asta a fost un fel de a spune la revedere filmului si, apoi, am mai avut un moment cu nepotii mei in jur cu un an in urma”, a explicat actrita intr-o conferinta de presa.

“Acestia au jucat rolul copiilor mei in scena pe care am filmat-o, astfel ca am avut o apropiere uimitoare de acest personaj pe care l-am iubit timp de ani buni, sa am aproape familia, familia mea de sange, a trebuit sa le spun la revedere amandurora”. In timp ce Jennifer Lawrence stie ca sfarsitul nu va fi complet real pana cand va aparea filmul in data de 20 noiembrie, deja a aflat despre efectul de durata al jucarii rolului celui mai formidabil tribut al Distrcitului 12.

“Am simtit impactul de a fi o parte a unui film atat de urias care a insemnat atat de multe lucruri pentru atat de multa lume”, a sustinut tanara de 25 de ani. “Acest personaj este extrem de sustinator al femeilor, evident, si iconic, nu resimt un impact personal, cred doar ca daca vei deveni vreodata constient de asta si te vei retrage putin, vei vedea ca filmul si personajele..este ca si cum ar fi un avatar al sinelui insuti.” J. Law poate ca este gata sa spuna la revedere de la acest film si de la personaj, insa noi abia asteptam sa il vedem in cinematografe in curand si in tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *