IInainte de a trece la urmatoarea relatie

Oricui i s-au intamplat lucruri mai putin frumoase in trecut de care acum ar vrea sa uite, insa nu toata lumea are si bagaje emotionale pe care le cara dupa el inca. Amintirile devin bagaje emotionale doar daca le permitem acest lucru si daca nu trecem peste ele mai departe in viata. Invata sa renunti la acei oameni care nu mai sunt in viata ta si uita-i si pe cei care te-au dezamagit. Treci mai departe si largeste-ti orizonturile.

Atunci cand te vei simti ca esti in control asupra vietii proprii, vei deveni si mai increzator in sine si mai atractiv. Organizeaza totul. Curata-ti casa. Curata-ti masina. Sterge din prietenii de pe Facebook. Nimeni nu vrea sa fie impreuna cu cineva care se panicheaza mereu si este foarte sensibil si emotional sau care sa plange tot timpul. Aduna-te si vezi-ti de viata ta!

Fa tot ce-ti sta in puteri pentru a-ti maximiza energia personala. Umple-ti viata cu lucruri care te fac fericit si entuziast. Poate ca alergatul te face sa te simti grozav. Poate ca ridicatul de greutati. Poate ca o mica plimbare de dinainte de a merge la munca iti va face bine. Doar fa ceva care sa te transforme intr-un om mai fericit si mai sanatos.

Unul dintre cele mai dure lucruri din aceasta viata este faptul ca alti oameni nu sunt aici sa-ti satisfaca asteptarile. Accepta pe ceilalti din jur pentru cine sunt cu adevarat si invata sa le accepti defectele. O relatie buna este acea relatie in care ambii parteneri se simt confortabil si la casa lor. A judeca oamenii este o modalitate grozava de a-i directiona exact catre usa, de a-i scoate din viata ta.

Cu pesimismul nu vei castiga niciodata vreun razboi. Aceasta zicala se aplica si in viata reala. Cu toata negativitatea ce exista in lume, nimeni din viata ta nu va dori sa asculte toate lucrurile de care te plangi si pe care le consideri neplacute. Axeaza-te pe pozitiv. Gaseste lucrurile care iti fac placere si lucreaza la ele. Fii optimist!


admin Avatar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *