Idei de decor pentru petrecerea de botez

Idei de decor pentru petrecerea de botez

Ritualul crestinarii sau al botezului unui copil este esential in viata unei persoane deoarece il initiaza pe cel mic in lumea religiei si il binecuvanteaza cu daruri spirituale aparte. Pe langa traditia crestina de oficiere a botezului unui copil in cadrul unei biserici, de catre preoti, alaturi de familie, cunostinte si prieteni, exista de ceva vreme si moda organizarii de petreceri de botez in cinstea celui mic.

Un asemenea eveniment este sarbatorit cu mult fast si astfel ca decorul pentru locatia in care se va desfasura evenimentul este o parte importanta a reusitei acelei petreceri. Exista multe si variate tipuri si stiluri de decor pentru salile de celebrare  a botezului celui mic, insa niste aranjamente florale pentru botez sau din alte elemente din natura sunt la mare moda in ziua de azi.

Binenteles, aceste aranjamente pot varia ca stil, ca elemente si compozitie mai ales in functie de tematica aleasa pentru petrecerea de botez. Asadar, poate fi vorba despre decoruri create din baloane colorate sau in nuante asortate, aranjamente din hartie- de asemenea niste decoruri la moda in zilele noastre, decoruri create din fotografii, aranjamentele florale sau chiar elemente de decor ce presupun imbinarea de lumanari de tot felul cu piese naturale.

Poate ca unele persoane se vor gandi in special la niste aranjamente din flori artificiale pentru botez, insa florile naturale sunt de preferat si sunt mai pe placul oricui. Ai prefera sa vezi o floare frumoasa naturala care sa se deschisa in fata ta si sa miroasa placut, decat o floare artificiala, rece si fara parfum care pur si simplu impodobeste masa?

Cred ca prima varianta este aleasa de indata de oricine si de aceea atat de multe firme si florarii online sau fizice aleg sa se promoveze foarte mult pentru a le fi alese serviciile si pentru a multumi o gama variata de clienti din toata tara si poate si din afara acesteia. O idee stralucita si incantatoare consta in alegerea si imbinarea de buchete de flori si aranjamente de acest gen in nuante care sa se potriveasca cu celelalte elemente din decor si cu tema general aleasa pentru evenimentul in cauza.

Daca este vorba despre un botez de fetita, ai putea alege sa comanzi tipuri de aranjamente din flori in culori discrete si feminine, pastel sau nude care sa fie asociate de indata cu bucuria, dragostea si gratie. In cazul petrecerilor de botez pentru baieti, ai putea sa te gandesti la o alta alternativa: flori frumoase si naturale in culori mai tari si care sa inspire putere, ambitie si determinare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *