GGăsește salonul preferat pe Stailer!

Programarea la salon poate fi o mare bătaie de cap, cu atât mai mult cu cât nu ești familiarizat cu salonul respectiv. Fie că îți dorești să mergi la un alt salon față de cel obișnuit sau vei merge prima dată la un centru de înfrumusețare, cunoașterea prețurilor și a celorlalte detalii este esențială. Din pricina faptului că multe saloane nu au expuse prețurile, puțini oameni își doresc să calce pragul acestora.

Găsește salonul preferat pe Stailer!

Stailer este site-ul care îți permite să vizualizezi anterior toate detaliile despre saloane și stiliști care s-au înscris. Platforma oferă posibilitatea tuturor doritorilor de o nouă schimbare, să se programeze online la salonul potrivit. Înainte de a face programarea, poți căuta salonul sau stilistul care să se potrivească nevoilor tale, fără să plătești vreun cost.

Timpul petrecut pe site-ul stailer.ro este complet gratuit. Așadar, dacă nu ai găsit un loc disponibil la un salon, poți reveni și în zilele următoare pentru a verifica dacă s-au eliberat. De asemenea, cel mai util este să te programezi din timp în perioadele aglomerate. Sărbătorile de iarnă, cele pascale și sezonul estival sunt cele în care saloanele și stiliștii își ocupă locurile foarte repede.

Platforma Stailer este disponibilă în București, Timișoara, Cluj Napoca, Oradea și Iași

Acest lucru înseamnă că te poți programa la orice salon din aceste orașe care și-a înscris afacerea, aflând anterior toate informațiile legate de prețuri și servicii. Găsește salonul preferat pe Stailer! Programează-te gratuit la salonul Posh din Iasi – un salon care îți poate oferi schimbarea de look de care ai nevoie, îndrăzneață și doar cu produse de calitate.

Fiecare rezultat ce îți este afișat conține detalii cu privire la programul general al salonului, locația exactă, prețul serviciului, toate serviciile la care poți apela, recenzii și fotografii din interiorul salonului. Pe stailer.ro poți căuta toate saloanele de infrumusetare din Iasi, poți compara prețurile, iar mai apoi să iei o decizie.

Platforma este concepută pentru a ușura din munca stiliștilor privind programările și pentru a fi mult mai vizibili în mediul online. În ceea ce îi privește pe clienți, ei își pot face programări pentru propria persoană sau pentru o alta, doar specificând numărul de telefon la finalizarea programării. Printr-un singur mesaj vei avea toate detaliile despre programare, detalii ce îți permit și anularea ei dacă este cazul. Este o platformă gratuită, ce aduce mai aproape de tine saloanele și stiliștii dintr-o zonă anume.

Site-ul este foarte ușor de folosit, având o secțiune de întrebări frecvente și un ghid video pentru efectuarea programărilor. Nu trebuie să cauți pagini întregi pentru a găsi secțiunea de programări, deoarece aceasta este chiar pe prima pagină. Dacă întrebările tale nu se găsesc în partea de întrebări frecvente, poți discuta cu personalul prin live chat-ul de pe site sau la adresa de e-mail support@stailer.ro.

Stilist sau client, personalul te va ajuta să soluționezi problema sau chiar să îți înscrii afacerea. Găsește salonul preferat pe Stailer!


admin Avatar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *