GGarderoba fashion addict-haine second hand

Poate ca te-ai intrebat vreodata de unde toti acesti oameni care sunt pasionati de moda isi fac rost de acele tinute complicate, simple si de efect sau chiar extravagante, cu care ii vezi imbracati zi de zi? Nu este greu de dat seama, daca stai si te gandesti un pic mai bine.

Chiar de ar avea si bani multi ca sa isi permita sa-si cumpere haine in fiecare zi, tot nu ar putea sa detina unele piese de imbracaminte clasice sau vintage din buticurile obisnuite. Atunci cum fac aceste magii in fiecare zi? Datorita magazinelor de haine second hand sortate, din care isi aleg cele mai practice, comode si frumoase haine pe care mai apoi le  imbina intre ele si iese ceea ce denumim noi  tinute de fashion addict.

Aceste persoane stiu cum sa se orienteze si sa-si aleaga mereu cele mai elegante, potrivite si in tendinte haine, chiar si fara a fi din colectiile noi din magazine. De cele mai multe ori, ceea ce este la moda la noi in tara provine ca trend mai intai de toate din afara tarii. Haideti sa va spun un secret!

Colectiile de la marii designeri vestimentari din Europa sau SUA se cumpara de indata in aceste zone, dar apoi, pentru ca lumea se plictiseste repede in afara tarii si nu poarta hainele ca noi pana nu mai pot fi purtate, le doneaza sau le dau la depozitele mari de SH locale. Aceste depozite transmit si transporta marfa de acolo si in alte tari, cum ar fi si Romania, si apoi magazinele mici de la noi din tara le expun in cadrul locatiilor lor, si apoi pasionatii de cumparaturi cumpara si isi compun tinutele lor atat de iesite din tipare.

Asadar, in timp ce un anumit trend se materializeaza in afara Romaniei, la noi in tara ajunge mai tarziu in magazinele mici de haine datorita depozitelor de haine second hand care isi trimit marfa aici sau care sunt contactate de romani pentru a-si aproviziona stocurile din magazine. Acele haine second hand sortate frumos in SH-urile din oras la tine provin de fapt tocmai din cele mai indepartate orase si tari ale lumii si ajung sa iti compuna garderoba in cele din urma.

Pentru ca este mult mai convenabil, pentru ca ne plac mai mult, pentru ca de cele mai multe ori sunt mult mai de calitate si pentru ca ne place sa hoinarim prin magazine de tip SH, ajungem sa detinem cele mai inedite tinute vestimentare.


admin Avatar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *