Game-uri pentru pasionati

Game-uri pentru pasionati

Daca ai un telefon mobil si iti plac si jocurile pe telefon foarte mult, atunci ai putea la fel de bine sa te si joci cateva asemenea jocuri pe mobilul tau. Intrebarea este daca ai mereu internet si daca al tau dispozitiv detine un play store in care sa intri sa descarci sau sa cumperi jocuri dupa bunul plac. Daca re asa ceva, foarte bine, atunci se poate sa te inspiri din urmatoarele pentru a vedea ce iti place in acest sens.

Monument Valley

Nu avem un anumit premiu de dat pentru jocul care apare de cele mai multe ori inn listele tuturor game-arilor din toata lumea, insa daca ar fi existat asa ceva, atunci castigatorul ar fi fost probabil Monument Valley. Acest joc care seama cu un puzzle din perspectiva, a fost votat in anul 2014, cel mai bun joc al anului de catre Premiile Mobile Gaming.

Daca nu stiai, exista asa ceva chiar si in lumea jocurilor video si de pe mobil. Scopul tau in acest joc este de a ghida printesa prin nivelurile atat de frumos proiectate care isi shimba perspectiva pentru a o ajuta sa ajunga in cladiri si sa treaca de obstacole. Este chiar hipnotic acest joc.

Knights of Pen and Paper +1

Castigatorul Indie Game Festival Knights of Pen and Paper +1 este un joc pixelat ce presupune jocuri de rol asemanandu-se foarte tare cu clasicele jocuri Dungeons and Dragons. Vei controla un grup de copii care se joaca intr-o inchisoare, cu fiecare dintre personalitatile acestora mimand una dintre personajele traditionalului RPG. In timp ce personajele  rama la masa din plan principal, fundalul se schimba cu cat mergi mai departe printr-un taram de monstri, fantezie, catand si gasind lucruri si trecand de anumite nivele.

Este super sa stii ca poti sta pe telefon si juca jocuri fara a avea internet. Chiar vei intra intr-o lume a magiei din care iti va veni greu sa te intorci la realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *