FFoloseste-te de Facebook

Vrei sa salvezi un grup important de chat pentru mai tarziu? Viziteaza tabul Gropus de pe Messenger pentru a selecta grupul de oameni doriti. Asta te va ajuta sa accesezi mai usor grupul de chat pentru ca sa nu mai fii nevoit sa ii tot adaugi rand pe rand pe fiecare dintre acestia in parte discutiei.

Messengerul de pe Facebook duce experienta emoticoanelor la un cu totul alt nivel. Trimite pretenilor tai acele pisici Pusheen sau deschide Sticker Store ca sa te poti juca cu miile de stickere emoticoane create de companii ca Lixar, Cartoon Network si LEGO.

Daca nu esti conectat cu cineva de pe Facebook iar acel cineva incearca sa-ti trimita un mesaj pe reteaua de socializare, atunci misterioasa corespondenta ca ajunge in mod inevitabil intr-un loc numit Other folder. Poti gasi acest imbox prin vizitarea Facebook de pe un computer, dand clik pe mesajele tale si selectand tabul Other. Iti poti schimba preferintele astfel incat sa se foloseasca de filtrele de baza din imboxul tau.

Cine mai are nevoie de email de acum incolo? Atunci cand compui mesaje noi pe Facebook de pe un browser de computer, poti trimite o gama variata de atasamente persoanei in cauza, cum ar fi fisiere PDF sau documente Word. Da clik doar pe micuta iconita si selecteaza  “Add Files”.

Poate ca nu iti doresti ca fiecare dintre postarile in care esti taggat sa iti apara in news feed. Viziteaza sectiunea “Timeline and tagging” din setarile tale private si da click pe “Review posts friends tag you in before they appear on your timeline”. Ori de cate ori cineva va incerca sa te taggeze intr-un anumit post, va trebui sa iti dai aprobarea in mod manual inainte ca ceilalti sa te vada taggat acolo.

Multe idei geniale si trucuri are Facebookul si daca vrei sa te bucuri de o experienta inedita ai face bine sa te folosesti de acestea.


admin Avatar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *