EEditaje foto simple de folosit

Editarea foto este mai simpla decat ar fi fost vreodata pana acum, ceea ce inseamna ca nu ar mai trebui sa exista scuze pentru postarea de fotografii cu mult sub standardul calitatii pe site-urile de socializare. Pentru a te ajuta sa maximizezi  potentialul imaginilor tale, am luat in calcul cinci simple trucuri de editare foto pentru majoritatea problemelor legate de pozele facute eronat pe care le poti indrepta in doar cateva secunde sau minute.

Cele mai multe smartphone-uri dispun de niste programe de editare incorporate inedite, insa noi am folosit Adobe Photoshop Express, o aplicatie care este gratis atat pentru dispozitivele iOS, cat si Android, numai bune de folosit atunci cand vrem sa indreptam claritatea si calitatea unei imagini care nu a fost preluata atat de bine.

Crop

Ia in considerare ideea despre cum ar fi ca fotografia ta sa beneficieze de a fi taiata la o anumita dimensiune sau zona. Mult prea des vedem poze care au suprinse in ele si oameni care nu dau deloc farmec imaginii sau obiecte de asemenea, ceea ce ne distrage atentia de la impactul absolut al imaginii asupra privitorului.

Nu-ti fie teama sa te joci cu optiunea de crop a telefonului, daca o taiere sau redimensionare potrivita ar putea transforma dintr-o imagine proasta intr-o imagine mai buna. In programul  Adobe Photoshop Express, instrumentul de crop este a doua iconita de-a lungul meniului de jos.

Odata ce vei fi selectat aceasta unealta tine doar de folosirea degetelor pentru a trage de linia de crop acolo unde vrei sa dispara un anumit obiect din aceasta. Daca iti vei schimba parerea la un moment dat, poti pur si simplu sa apesi pe butonul de undo pentru a te intoarce la imaginea originala.

Vedem tot mai des din ce in ce mai multe imagini destul de blurate in mediul online pe retelele de socializare, mai ales cu copii draguti si cu animale. De vreme ce nu sunt prea multe de facut in acest caz pentru a altera o imagine deja blurata, este simplu sa repari o mica parte a acestei neclaritati.


admin Avatar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *