DDistractii pentru copii

Pe langa faptul ca o petrecere reusita pentru copii ar trebui sa includa mai multe lucruri pentru copii, printre care si dulciuri, costume speciale, marele tort, muzica si decoratiuni, o petrecere reusita pentru copii ar trebui sa dispuna si de niste animatori speciali pentru animat atmosfera si pentru distrat copiii. Atat cateva printese si cativa pirati sau cavaleri ar putea sa vina costumati si sa indemne copii la joaca.

Ar trebui ca acestia sa stie sa picteze si pe fetele copiilor, sa faca tot felul de forme de baloane  si sa cante, dar si sa danseze alaturi de copilasi, pentru a-i distra. De asemenea, acesti animatori ar putea antrena copiii si ar putea sa-i introduca in atmosfera de poveste si a jocurilor frumoase.

Decoreaza-ti petrecerea cu un mox de farfurii cu tematica pentru petrecerile de copii, cu printese si personaje Disney, cu animalute dragute si jucarii pentru copii. De asemenea, si servetelele, dar si paharele trebuie sa fie cat mai colorate si atragatoare pentru copilasi. Daca este o petrecere atat pentru fetite, cat si pentru baietei ai putea sa ii pui la mese separate sau sa ii pui laolalta la o masa mai mare.

Ai putea alterna baloanele colorate roz si baloanele in culori mai inchise sau chiar baloanele cu modele si personaje pe ele. In plus, poti decora sala sau locul in care ai organizat petrecerea cu confeti si ghirlande colorate, dar si hartie creponata creata in forme diferite. Tine minte ca o buna modalitate de a pastra amintirile vii pentru copii este de a-i trimite acasa pe cei invitati cu niste mici cadouri de pe urma petrecerii-asa zisele marturii, dar de petrecere de aceasta data. Si nu ma refeream la a-i trimite acasa inainte de vreme, ci la a le inmana micile cadouri la urma cand vor pleca ei acasa.


admin Avatar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *