Despre vedete

Despre vedete

Actorul Jason Lewis este una dintre vedetele de sex masculin care sunt admirate si dorite de toate femeile. De ce? Pentru ca arata bine si are talent. Ce a facut Lewis pentru a obtine un abdomen atat de spectaculos?

“Ma antrenez in fiecare saptamana… am renuntat la zahar si nu mai pot manca carbohidrati. Chiar am vrut sa vad daca sunt capabil sa tin un regim atat de strict si sa inteleg ce inseamna sa ai un scop in acest sens si chiar sa reusesti 100% pentru ceea ce ti-ai propus. Adica, intotdeauna am iubit sportul, iubesc sa merg la sala si multe astfel de lucruri, insa nu mai am rabdare sa ma abtin de la o halba de bere. Pizza si berea vor reveni inapoi in dieta mea dupa ce vara va trece”- a declarat actorul Lewis.

Despre Robbie Williams se poate spune ca este un mare artist si ca la concertele sale participa atat de multa lume incat nu mai exista bilete la vanzare dupa scurt timp.

La concertul din Romania din luna iulie au participat peste 60.000 de oameni, insa organizatorii evenimentului nu s-au asteptat la un numar atat de mare iar acest lucru i-a luat prin surpindere si s-a terminat cu un dezastru. Participantii la concert s-au plans pe retelele de socializare ca nu au reusit sa achizitioneze bauturi alcoolice si racoritoare din cauza cozilor mari care se formasera la punctele de vanzare amenajate in spatiul in care a avut loc concertul.

Cat despre blonda actrita Jennifer Aniston, aceasta s-a maritat de curand si inca asteptam poze de la nunta sa. Cu toate ca aceasta este prima casatorie a lui Justin Theroux, pentru Jennifer Aniston este ce-a de-a doua experienta de acest fel. Actrita, in varsta de 46 de ani, a fost casatorita cu actorul american celebru- Brad Pitt, iar in anul 2005 cei doi au divortat, din cauza ca actorul ar fi inselat-o pe Aniston cu Angelina Jolie. Tinerii casatoriti s-au cunoscut in anul 2008 si s-au logodit abia in anul 2011.

One Reply to “Despre vedete”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *