Cum se simte un artist tatuator care are doar clienti vedete

Cum se simte un artist tatuator care are doar clienti vedete

Cum este sa fii un artist care tatueaza numai vedete si afla de la acestea cele mai suculente secrete despre viata lor, despre cariera, despre dorintele si nemultumirile lor. Este un mare privilegiu, mai ales ca acesta isi si face prieteni printre aceste celebritati. Nu toate ii sunt atat de apropiate, insa Selena Gomez de exemplu sau Rihanna i-au devenit mai mult decat cliente fidele.

Este vorba despre artistul in tatuaje american Keith McCurty care se poate lauda nu numai ca a conversat cu o multime de staruri de renume, dar de asemenea a si vazut o multime de celebritati la pielea goala, dezvaluindu-si tot ce au mai frumos de la mama natura. O multime de oameni celebri, de gen masculin sau feminin si-au dat hainele jos in fata lui Bang Bang. Acesta a tatuat-o chiar si pe Rita Ora in timp ce facea baie. A aparut sa o tatueze pe Miley Cyrus si a gasit-o pe aceasta aproape dezbracata in piscina.

Si Rihanna era in lenjerie intima in timp ce a primit primul tatuaj de la Bang Bang. Acest artist spune ca a vazut o multime de oameni faimosi, in special femei, pe jumatate dezbracati. Aceasta este o parte din meseria lui. Este artist in tatuaje si se ocupa cu desenul pe piele, deci este normal. Dar el se afla acolo pentru a tatua si nu pentru a face altfel de observatii sau altceva de genul.

Sursa: Cosmopolitan.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *