CCum să-i uimești pe toți cu un look wow vara aceasta? Mergi la salon cu ajutorul Stailer!

Când spunem vară spunem distracție, vreme bună, concedii și tot ce este mai bun și mai frumos în viață. Primăvara este acel anotimp care ne dă ocazia să ne dezmorțim încet încet după o iarnă în care am stat închiși în casă pentru a îmbrățișa sezonul de vară din plin. Asta înseamnă rost de lookuri uimitoare, mers la piscină și cocktailuri pe plajă!

 

Totuși cum te pregătești de toate aceste ieșiri dacă nu cu ajutorul unui partener de încredere pe numele său Stailer? Cum nu ai timp de pierdut este firesc să vrei puțin ajutor când trebuie să te programezi la salon. Mai ales dacă atunci când suni la diverși stiliști auzi cel mai des „Ați apelat căsuța vocală…” sau mai rău auzi din start că nu mai au locuri libere. Nu-ți mai bate capul și instalează aplicatia Stailer, seteaz-o pe prima pagină a telefonului tău și jonglează exact așa cum vrei cu orice programare la salon ai nevoie. 

Wow, wow, wow! Pur și simplu lookuri uimitoare!

Cuvântul basic cu siguranță dispare din vocabularul tău cel puțin în această vară. Este timpul să strălucești și să uimești cu lookuri uimitoare. Asta înseamnă programare cu Stailer la servicii de manichiură unde vei opta pentru culori neon sau modele care se potrivesc tipului tău de personalitate.

Dacă tot ai avantajul de a face orice programare simpla la salon de beauty, în doar câteva minute, cu siguranță vei alege să mergi și la un stilist pentru o tunsoare sau chiar să te vopsești. Cert este că poți merge oricând la salon pentru că Stailer este asul tău din mânecă oricând ai nevoie. 

Cine poate utiliza Stailer?

Răspunsul este: oricine. Asta pentru că s-a extins în peste 40 de orașe din țară de la lansare și este din ce în ce mai îndrăgit de utilizatori. Este o platformă gratuită pentru oricine, disponibilă și sub formă de aplicație.

Singura diferență dintre cele două este faptul că pe aplicație trebuie să creezi un cont pentru a putea utiliza. La fel de simplă este și această etapă, gata în câteva minute, prin adăugarea unor informații personale. Astfel vei avea acces mult mai repede la lista cu programările pe care le-ai făcut și pe cele pe care vei vrea să le mai faci.

Cauți stilistul potrivit? Stailer te ajută

Stailer este o aplicație/platformă intuitivă care te ajută să găsești exact serviciile stiliștii de care ai nevoie în câteva minute. Trebuie doar să selectezi filtrele care se potrivesc cerințelor tale și pagina va afișa rezultatele. Vei vedea numai stiliștii care au locuri libere în ziua și la ora la care ai nevoie, ceea ce nu poate fi decât un avantaj.

Mai mult, poți selecta varianta pe care o preferi și în funcție de locație, preț, timp de lucru. Asta pentru că toate informațiile sunt transparente să nu ai parte de surprize neplăcute mai apoi. Alege Stailer atunci când vine vorba de programare la saloanele de beauty. 

Contact:

support@stailer.ro


admin Avatar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *