CCum sa faci fata infidelitatii lui ?

De multe ori din cauza iubirii imense pe care noi o purtam partenerului avem tensinta sa ii iertam infidelitatea. Chiar daca te-a inselat odata nu este cazul sa o duci la extreme, incerca sa treci peste acest capitol dureros.

In primul rand tu trebuie sa te decizi daca poti sta langa el. Daca poti sa traiesti cu acest lucru. Unele femei pur si simplu nu pot suporta acest lucru. Tu stii cel mai bine cum esti si ce decizie trebuie sa iei. Te-a inselat si asta nu mai poti schimba fii sigura. Si bineinteles tradarea lui cam te-a facut sa te indoiesti de increderea lui.

De asemenea conteaza si cum s-a petrecut infidelitatea lui. Judeca lucrurile la rece. A fost un accident sau nu este prima oara cand calca stramb ? Poate si tu ai incuranjat comportamentul lui… cine stie… Vezi daca ii pasa cu adevarat ca a gresit sau pur si simplu este nepasator. Dupa ce gasesti raspunsuri la toate aceste intrebari te poti hotari ce sa faci.

Daca ii dai o sansa trebuie sa depasiti acest moment impreuna si sa aveti o discutie cat se poate de serioasa. Trebuie sa stabiliti anumite lucruri si sa vedeti care sunt punctele slabe ale relatiei voastre. Alege-ti momentul discutiei cu grija si fiti rabdatori. Fiti sinceri si spune-ti ce regrete aveti in urma acestei intamplari.

Daca o luati pe drumuri diferite este important sa nu dramatizezi si sa iei acest lucru ca pe o lectie de viata. Invata ce ai de invatat din aceasta intamplare, chiar daca lectia a fost cam dura. Gandeste-te ca orice femeie trece prin asta macar o data in viata. Nu lasa ca aceasta intamplare sa iti umbresca viitor, priveste cu incredere spre el, nu se stie niciodata ce iti poate scoate in cale. Un sfarsit inseamna un nou inceput.


admin Avatar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *