CCum sa dicutati mai usor despre lucrurile intime ?

Uneori in relatia de cuplu partenerii vorbesc mai greu despre acest subiect deoarece intervine timiditatea, rusinea. Pentru ca o relatie sa functioneze perfect este recomandat sa lasati inhibitiile deoparet si sa vorbiti cat mai deschis despre acest subiect. O viata sexuala implinita inseamna si o relatie mai fericita. Deci cea mai buna solutie pentru o relatie sexuala implinita este comunicarea.

In primul rand ca in orice relatie este esential sa comunicati cat mai mult, pentru ca comunicarea va arata unde gresiti si unde nu. Cand vine vorba de intimitati nu ezitati. Cum vrei sa aveti o viata sexuala implinita daca nu discutati ?

Primul lucru esential este sa va luati inima in dinti si sa spuneti ce va deranjeaza sau ce ati dori sa faceti. Nimeni nu poate ghici ce este in mintea voastra. Pentru inceput daca nu aveti curaj scrieti-va o scrisoare sau un mesaj ,orice forma de comunicare este importanta, bineinteles cea verbala este cea mai buna dar pentru inceput puteti apela la cea non-verbala. Cu timpul veti ajunge unde va doriti.

Daca incepeti aceasta discutie ascultati-va pe rand parerile fara sa interveniti. Este bine sa ascultati cu atentie asa partenerul observa ca va intereseaza subiectul si va pasa de el.

Daca ajungeti la anumite discutii jucati-va cu mintea. De exemplu scrie-ti pe rand biletele cu fanteziile voastre si incercati sa le indepliniti in viitorul apropiat.

Discutati calm, chiar daca nu esti de acord cu anumite propuneri ale partenerului tau, explica-i motivele si nu te enereva.

Daca in timpul partidei de sex observati niste lucruri schimbate sau mai dragute nu ezitati sa faceti complimente. Oricine se bucura de aceste lucruri mai ales in timpul partidei de sex.

Vorbiti despre nemultumirile sexuale atunci cand sunteti binedispusi amandoi si mai ales cand sunteti aproape unul de altul pentru ca astfel gestionati mai usor situatia.


admin Avatar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *