CCum sa arati ca un barbat perfect

Nu ai o diploma in medicina? Nu ai o cariera infloritoare in stingerea incendiilor? Nici o problema! A impresiona fetele este mai usor decat ai crede. In cele ce urmeaza voi enumera cateva modalitati prin care sa arati ca o persoana foarte atractiva cu un buget mic.

Ia-ti un caine(sau imprumuta unul)

Fetele iubesc lucrurile dragute atat de mult incat orice s-ar afla langa acel lucru dragut devine la fel de simpatic, doar prin legatura cu acesta dintai. Tipii care se joaca de-a prinselea cu cateii lor arata ca niste cuceriri majore pentru femei. Daca nu ai timpul sau responsabilitatea necesara pentru a adopta un caine, roaga un prieten daca ar vrea sa te lase sa-i plimbi catelul sau sa-l duci in parcul de caini.

Detine cunostinte despre vin

Cel putin, ar trebui sa stii despre vinuri macar cat costa un Murfatlar. Nu trebuie sa devii un expert vinolog sau un om care se ocupa cu vinurile la un restaurant, pentru a o convinge sa fie a ta. Ar trebui sa stii ce fel de vin merge cu pestele(Chardonnay) si ce fel de vin merge cu branza de capra(Sauvignon blanc), ca sa nu mai mentionam ce fel de vin merge cu naschos(cel la cutie).

Fii un gentleman macar o data

Doar pentru ca ii place sa danseze pe mese si pentru ca are un piercing in limba, asta nu inseamna ca nu ar trebui sa o tratezi ca pe o doamna. Ofera-i haina ta daca ii este frig, sau condu-o pana la masina la sfarsitul noptii si astfel vei obtine niste multe puncte bonus.

Fii bun cu copiii(sau cel putin prefa-te)

Este probabil un lucru ce tine de evolutie, insa femeile gasesc barbatii cu 110% mai atragatori atunci cand sunt buni cu copiii. Daca ai nepoti sau nepotele, posteaza poze dragute cu ei sau cu ele pe Facebook sau pe Instagram, si apoi vezi cum like-urile vor curge.


admin Avatar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *