CCum iti poti realiza o manichiura perfecta acasa?

In ziua de azi femeile sunt foarte preocupate de manichiura lor . Cele care nu isi fac manichiura la un salon o pot face foarte usor acasa.In general o manichiura la salon este scumpa,de aceea majoritatea femeilor aleg sa o faca acasa.

Chiar daca iti faci manichiura acasa pe unghiile naturale nu trebuie sa fie banala ,ci sa reziste mult.Poti realiza ce manchiura doresti cu propriile tale oje si cu multa creativitate .
In primul rand este indicat sa folosesti oje de calitate si sa le aplici cu grija.Unul din primele lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere este ca unghiile sa fie curate fara pic de urma de oja anterioara sau lac de unghii.
De asemenea nu este indicat sa tii unghiile in apa inainte de a aplica manichiura deoarece oja se desprinde mai usor.Taie unghiile dupa forma dorita,indepartand cuiculele .Este bine sa folosesti un lac de unghii inainte de a aplica oja colorata pentru a intari unghiile.

Este recomandat sa aplici doua straturi subtiri decat unul gros deodata .Nu agita sticla de oja inainte de folosire .Exista o sumedenie de modele de unghii simple ,superbe pe care le poti face acasa.Poti alege o manichiura in doua sau mai multe culori deoarece este o manichiura simpla dar spectaculoasa.De asemenea poti alege un model de manichiura french colorata daca ai indemanare.Poti alege sa iti faci diferite modele precum flori ,inimioare,stele etc.Totul depinde de preferintele tale ,de rabdarea si indemanarea pe care o ai .

Chiar daca nu ai indemanarea si perfectiunea unei manichiuriste iti poti face o manichiura deosebita chiar de acasa,fara sa dai atatia bani la un salon de infrumusetare.Si de ce nu poti sa mergi odata la salon, sa observi si apoi sa pui in aplicare acasa ceea ce iti doresti.De asemenea te poti inspira si din reviste specializate in manichiura.


admin Avatar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *