CCum arata episoadele din “Keeping Up with the Kardashians”

Unul dintre cele mai bune lucruri pe care am putut sa le fac in viata si de care sunt mandru este faptul ca niciodata pana acum nu am vazut un episod din reality show-ul cu familia Kardashians. Sper sa port aceasta mandrie cu mine pana in mormant si de acum inainte.

Din pacate, oricum, am avzut destul de multe reclame din acest show “dramatic”. Problema mea este ca in aceasta emisiune se pare ca nu este nimic special legat de scenariu. Uite felul in care imi imaginez eu fiecare epidos din Kardashians.

Kim crede ca poate sa vorbeasca in spaniola, insa este socata atunci cand afla ca de fapt ea sopteste in engleza si nu vorbeste spaniola. Kourtney vrea sa isi cumpere o bluza rosie, insa ajunge in cele din urma sa cumpere una albastra in schimb. Kris si Kourtney se confrunta in cele din urma cu Kim in legatura cu faptul ca nu ii place painea alba. Bruce afla ca este pe jumatate bufnita.

Tendintele legate de coafuri aduc in casa Kardashian haos complet de vreme ce Kourtney crede ca a-ti face cararea pe stanga este cea mai buna solutie, in timp de Kim crede ca cel mai bine este pe partea drepata. Kris invata cum sa intre pe mail.

Kim are inima franta cand afla ca Babar nu este un elefant real in vreme ce Kendall este fortata sa se incalte pentru prima data cu proprii pantofi. Kris adoarme intr-un balansoar. Kim afla ca pernele nu sunt niste creaturi vii. Kyle mananca o bucatica de franghie si i se face rau. Khloe decojeste o portocala insa decide sa o arunce in cele din urma.

Khloe si Kim se simt mai bine atunci cand Scott le spune ca, de asemenea, nici el nu a citit o carte in viata lui. Intre timp Rob merge cu bicicleta prin jurul casei in timp ce Kris si Kyle il sustin.


admin Avatar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *