CCum alegi camera potrivita

Drumetie si peisaje magnifice? Offroad cu masina? Un tur ciclist de forta? Ai facut toate acestea insa nu ai dovada? Inseamna ca ai nevoie de o camera video care sa iti pastreze dovada acestor experiente fantastice prin care ai trecut.

Capturarea imaginilor a devenit mai usoara decat oricand, multumita noilor generatii de camere sportive ce pot rezista aproape in orice conditii si totusi oferind imagini si videoclipuri de inalta calitate. Daca incerci sa faci asta cu o camera normala, vei reusi doar sa iti ametesti audienta cu socurile, adaptarile si problemele de focalizare – asta in cazul in care camera normala supravietuieste excursiei.

Cand alegi un astfel de dispozitiv, tine cont de cateva lucruri care te vor ajuta sa faci alegerea perfecta pentru tine si sportul pe care il preferi.

Daca sportul preferat necesita purtarea de casca, una din cele mai bune modalitati de a imortaliza toate incursiunile tale este printr-o camera montata pe casca, intrucat aceasta este purtata peste tot pe unde mergi. Fie ca este motociclism, ski sau alpinism, nu va dura foarte mult pana cand te vei obisnui cu acest adaos. In momentul in care alegi o camera pentru casca, verifica sistemul de prindere. Majoritatea au un sistem de prindere pentru o casca normala, asadar este posibil sa ai nevoie de un adaptor pentru a o fixa in siguranta.

Unele camere au fost realizate pentru a se potrivi aproape oricarui sport si au posibilitatea de a fi montate pe orice suprafata, de la volanul masinii pana la cupola, pe varfurile schiurilor sau in bara masinii. Ca si in cazul camerelor pentru casca, sunt realizate pentru a stabiliza filmarea si pentru a putea filma sau fotografia orice fel de activitate in orice conditii.

In momentul in care te-ai decis sa cumperi o camera video pentru sporturi, la fel de important este sa verifici si specificatiile tehnice. Acestea includ spatiul de stocare disponibil, iti poti da seama astfel cate fotografii poti face sau cate videoclipuri poti filma. O astfel de camera este si GoPro Hero4 Silver, cu acest echipament poti alege filmarea de videoclipuri mai scurte, de rezolutie mai mare, sute de fotografii sau videoclipuri de durata mai mare, la o rezolutie standard.

Cu ajutorul camerelor de actiune sau camerelor sport, poti fi regizorul propriului film prin care impartasesti experientele extreme pe care le traiesti, fie singur, fie impreuna cu prietenii. Multe dintre aceste camere au inclusa si optiunea WiFi, astfel ca poti distribui direct fotografiile si filmele pe propriul computer si pe internet. Astfel le vei putea modifica si organiza de pe orice sistem de operare, facand mai usoara catalogarea tuturor aventurilor tale. Lumea sporturilor de actiune este in continua miscare, asa ca asigura-te ca ai si o camera potrivita pentru a nu rata nimic.


admin Avatar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *