CColaborare geniala intre cele mai sexy femei din Romania

Inna nu este la prima colaborare cu artisti romani, pe langa aceasta prima noua colaborare cu Antonia si Dara, cantareata cantand pentru prima data cu Carla’s Dream piesa “Pohui”. Aceasta noua piesa la care colaboreaza doua dintre cele mai sexy artiste de la noi, Inna si Antonia, alaturandu-li-se si Dara, o cantareata moldoveanca la fel de sexy, este una inedita, mai ales ca la pian le acompaniaza formatia din Moldova Carla’s Dream, cu care Inna a mai colaborat de altfel.

Cele doua nume mari din industria muziala romaneasca sunt la prima colaborare si totusi trioul acestora alaturi de Dara este unul senzational pe care cu siguranta ca il vor aprecia multi romani, dar si moldoveni de peste Prut. Noua piesa care are si un  videoclip senzational filmat intr-un mod special se numeste “Fie ce-o fi” si le reuneste pe cele trei zeite in cadrul unui club de jazz in care acestea performeaza cu senzualitate dansuri si interpreteaza o piesa la fel de profunda.

Cele trei gazele ne incanta privirea si auzul de pe scena unui club de jazz din anii ’20 si sunt imbracate intr-un mod fabulos, in niste tinute superbe cu iz specific anilor fabulosilor ani ’20, cu artistul Carla’s Dream interpretand la pian si acompaniindu-le pe cele trei cantarete senzuale, adevarate flapper-girls.

Dara, cea mai noua aparitie atat din cadrul vietii muzicale romanesti, cat si o prezenta speciala si inedita in cadrul trio-ului este de origine din Republica Moldova, la fel ca si Carla’s Dream si sunt niste aparitii relativ noi si proaspete pe piata muzicala din prezent, aceste doua nume fiind lansate in anul 2012.

Aceasta piesa speciala, cu mesaj autentic si destinat celor indragostiti si cu speranta, nu este foarte pe stilul celor doua cantarete mai cunoscute din Romania, Antonia si Inna, insa cu siguranta ca a incantat si va incanta publicul atat romanesc, cat si moldovean, dar mai ales pe cel din afara tarii, ce este deja incantat de muzica celor doua frumoase.


admin Avatar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *