Celebritati dependente de sh-uri

Celebritati dependente de sh-uri

Starurile sunt la fel ca si noi. Chiar daca au cu siguranta mai multi bani decat noi, le place sa economiseasca si sa dea mai putin pe unele lucruri, daca se poate. Asa se intampla si in cazul vedetelor care merg in sh-uri, ca si noi oamenii obisnuiti. Este normal sa ne dorim ce-i mai bun si este normal sa facem si asta cu bani putini daca se poate.

Zooey Deschanel

Multi-talentata artista Zooey Deschanel adora sa joace diferite roluri indraznete atunci cand joaca in diverse filme. Aceasta este la fel de amuzanta si de incantatoare si in viata reala. Ii place sa merga prin magazine de tip sh, prin targuri de haine si prin buticuri cu haine la mana a doua pentru a gasi comori ascunse. Este destul de greu de inteles de ce o vedeta ca ea, cu bani si toate cele, ar trebui sa iasa in magazine de tip sh sa isi cumpere haine, daca chiar poate merge in magazinele de brand si sa isi achizitioneze ceea ce isi doreste.

Lara Spencer

Prezentatoarea Good Morning America Lara Spencer  este implicata in scena magazinelor sh de ceva timp unde merge ca sa isi gaseasca haine bune la preturi de nimic. Aceasta chiar isi are propria emsiune pe HGTV, numita Flea Market Flip. De asemenea, aceasta artista are propria carte despre cum poti gasi adevarate chilipiruri de haine folosite, numita I Brake for Yard Sales. Ei bine, poate ca este o adevarata dependenta de magazine sh, dar hey, nu suntem cu totii?

Ryan Tedder

Cantaretul si compozitorul formatiei OneRepublic Ryan Tedder nu este atat de atent la ceea ce spune lumea cum ca s-ar imbraca de la sh. Si daca o face, care ar fi problema noastra, a celorlalti? Noi nu o facem in mod frecvent? Intr-un interviu acordat, acesta marturisea faptul ca inca mai are unele camasi in dulapul sau de cand avea 18 ani. Ce putem spune? Ca omul se mentine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *